buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Spennende: Elverumspilleren Ulrik Ballstad er med til La Manga og vil bli studert nøye.Foto: Kai Kristiansen
 
Skogen tror opprykk er mulig
I strategiplanen for HamKam står det at klubben skal spille i eliteserien i 2015. Vegard Skogheim tror det er mulig.

Publisert: 28.feb.2014 04:13
Oppdatert: -

La Manga
Onsdag kunne styret i HamKam fortelle årsmøtet i klubben at grønnbuksene endelig er gjeldfrie. Nå mener styret klubben skal jakte på opprykk.
- Vår strategiplan står fast, og vi har opprykk som mål denne sesongen, sier styreleder Morten Kristiansen.

God, men smal stall

- Jeg er ikke i tvil om at den troppen jeg har i dag er god nok til å kjempe om opprykk, sier Skogheim før han kommer med et par avgjørende forutsetninger:
- Vi har såpass smal stall at vi må ha litt flyt med tanke på skader og unngå karantener, mener treneren, som ofte har rost sine yngste spillere denne vinteren.
- Da har vært gode, men det er både urealistisk og urettferdig å forvente at de skal prege norsk 1. divisjon allerede nå. Det vil i tilfelle være en stor bonus.

Snakker ikke opprykk

- Spillerne vet hva som står i klubbens strategiplan, men det er ikke noe vi har brukt tid på, sier veteranen John Anders Rise som likevel ikke tror HamKam har en tynnere tropp enn mange av de andre lagene.
- Jeg har i alle fall ikke fått med meg at veldig mange klubber har styrket stallen sin vesentlig, mener modølen som er med HamKam for 10. gang til La Manga.

Kan styrke stallen

Heller ikke i HamKam er det konkrete planer om å hente nye spillere, men styreleder Morten Kristiansen utelukker det likevel ikke.
- Vegard Skogheim har god kontroll på egen stall, hva stallen eventuelt mangler og hvilke spillere som kan være av interesse. Om Skogheim kommer med en tydelig signal, kommer klubben til å gjøre hva vi kan for å få det til økonomisk, sier Kristiansen og legger til at eventuelle nysigneringer må være et spleiselag med eksterne bidragsytere.
- HamKam har ikke økonomi til å styrke stallen på egenhånd, men vi har støttespillere som kan være interessert i å hjelpe oss. Slik de har gjort tidligere, sier styreleder Kristiansen.
Vegard Skogheim kjenner den økonomiske situasjonen i klubben godt og velger å holde fokus på de som allerede er i stallen.
- Jeg har tro på disse gutta, og bruker all min tid på å gjøre de så gode som mulig, smiler Skogheim.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat