23. okt
 
Skogheim: - Kanskje jeg sto i veien
Hvis det kommer penger på bordet til spillerforsterkninger nå, mener Vegard Skogheim det var bra han ga seg som HamKam-trener.

Publisert: 09.mai.2014 14:31
Oppdatert: 09.mai.2014 15:03

Det var under HATVs direktesendte Corner fra 11-kaffen på Briskeby i dag Vegard Skogheim 
kom med sine tanker rundt Knut Hages utspill om en ny redningsaksjon for HamKam. Skogheim ble spurt om hva han tenkte om at Hage og andre investorer kan være klare til å  legge penger på bordet til spillerforsterkninger nå.
- Kanskje jeg sto i veien for pengene. I så fall har jeg gjort det riktige ved å trekke meg, for HamKam må komme først uansett. Og hvis Knut Hage er klar med penger nå, så ære være han for det, men det kunne vært interessant om pengene hadde vært der i januar også. Da hadde laget i hvert fall sett annerledes ut nå, sier Skogheim i sendingen. Den tidligere HamKam-treneren snakker også ut om hvordan livet er som arbeidsløs og hva han tror om HamKam videre.
I tillegg til Skogheim snakker flere av de gamle heltene til klubben om dagens situasjon, og 
det går klart fram at flere av dem har vært uenig med Skogheim om klubbens spillestil.

Se hele Corner ved å klikke på videoen over.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke