19. jun
TØFT: Emil Sildnes (t.v.) i duell med Stabæks Morten Thorsby. I bakgrunnen Victor Adebahr og Aziz Idris.
 
Skogheim: - Pinlig å bli utspilt slik
Vegard Skogheim likte dårlig at HamKam ble utspilt av Stabæk.

Publisert: 05.mar.2014 19:02
Oppdatert: -

HamKam var rotete i eget forsvar og slapp inn tre mål i første omgang. Nesten like ille var det at de ikke skapte en eneste ordentlig målsjanse før i sluttminuttene.
1-0 kom etter rundt 30 minutter da Morten Thorsby gikk høyest i været på et frispark og headet ballen i mål helt nede ved stolpen. Emil Holst rakk akkurat ikke å få tak på ballen.
Ellers har det vært en jevnspilt kamp så langt.
2-0 kom etter en feilpasning fra Pekka Lagerblom som åpnet for gjennombrudd ved Franck Boli som satte enkelt inn 2-0 til Stabæk.
3-0 var det Luc Kassi som satte inn etter et skudd fra rundt 12-13 meter. Ballen gikk i stolpen og så i ryggen på Emil Holst før den gikk i mål.
HamKam gjorde en del bytter i pausen. Tore Andreas Gundersen, Kenneth De Vita Jensen og Ulruk Balstad kom inn til andre omgang, men det hjalp ikke så mye.
Det ble ingen flere baklengsmål, men framover var det fortsatt tynt.

Vegard Skogheim likte dårlig at laget hans fikk såpass mye trøbbel med Stabæk, men han ville heller ikke svartmale situasjonen etter HamKams andre tap på La Manga.

- De to kampene vi har spilt på La Manga må ikke overskygge alt det gode vi har gjort tidligere i vinter, men jeg synes også det var pinlig å se at HamKam blir utspilt slik vi ble i siste kvarteret av første omgang, sier Vegard Skogheim.

På motsatt banehalvdel koste fjorårets stjerneskudd i HamKam seg. Emil Dahle spilte de første 45 minuttene for Stabæk da laget scoret alle sine tre mål.

- Jeg er relativt fornøyd med første omgang. Særlig mot slutten av den omgangen viste vi at balltempoet vårt var bedre HamKams. Jeg synes HamKam startet bra, men da vi fikk flyt sprakk de litt opp, sier Emil Dahle som spilte for HamKam i fjor.

Førts helt mot slutten av kampen noterte HamKam seg for et par sjanser gjennom Tore Andreas Gundersen og Magnus Sylling Olsen.
HamKams lag: Emil Holst - Håkon Aalmen, Pekka Lagerblom (Ulrik Balstad fra 46.), Christophe Psyché, John Anders Rise - Aziz Idris, Victor Adebahr - Fredrik Sjølstad (Kenneth Di Vita Jensen fra 46.), Emil Sildnes (Christian Wirstad fra 60.), Magnus Sylling Olsen - Daniel Bekkelvold (Tore Andreas Gundersen fra 46.)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke