24. jul
 
Sundt: - Per nå frykter jeg ikke Jerv
HamKam møter Jerv i kveld kl 18.00. ''Stolthet & ære''-ekspert, Ole Johnny Sundt tror HamKam slår Jerv hjemme på Briskeby søndag.

Publisert: 30.mai.2019 08:10
Oppdatert: 02.jun.2019 12:49

Podcasten ''Stolthet & ære'' ruller videre, og inn mot kampen mot Jerv ble det laget en ny episode med Markus Solbakken og Simen Bolkan Nordli. Ole Johnny Sundt, som er fotballekspert i podcasten, tror Jerv blir et lett bytte for grønnbuksene.

- Per nå frykter jeg ikke Jerv i det hele tatt. Gjør man ting ordentlig mot Jerv, vinner man kampen. Det blir 3-0, scoringer av Nordli, Solbakken og Mendy, sier Sundt med et glimt i øyet. 


Videre snakkes det om prøvespill i utlandet, kontrakter og veien videre. Det blir tatt en gjennomgang av de siste kampene, samt at det sees framover mot søndagens batalje mot Jerv. Guttene i studio har svar på hvem som har gått på tryne, og kanskje lanseres det en ny spalte?

Hør episoden i vinduet over, eller på SoundCloud og iTunes. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke