23. okt
SELVSKREVEN: Ståle Solbakken er selvskreven når Arne Scheie tar ut tidenes HamKam-lag. FOTO: NTB Scanpix.
 
Solbakken og Fjørtoft på Scheies drømmelag
Arne Scheie har tatt ut tidenes HamKam-lag. Ståle Solbakken og Jan Åge Fjørtoft er selvskrevne i en oppsiktsvekkende sterk ellever.  

Publisert: 01.nov.2013 06:41
Oppdatert: -

HA-TVs fotballmagasin Corner varmer opp til helgas skjebnekamper i 1. divisjon. HamKam må slå Ranheim for å ha en sjanse på direkte opprykk. Og i den forbindelse har vi fått NRK-veteranen Arne Scheie til å sette opp tidenes beste HamKam-lag.

- Dette er de beste spillerne som har vært innom HamKam, slik jeg ser det, presiserer Scheie i sendingen.

Et lag spekket med landslagsspillere krydret med en utenlandsk back gjør at Scheie får på plass et lag som ville slått de fleste.
Når laget er tatt ut blir det også gjensyn med flere av de gamle stjernene som er tatt ut på laget.
I tillegg dukker Briskebybandens leder opp som forteller at supporterne starter oppvarmingen til kampen mot Ranheim allerede klokka 10.00 på puben søndag formiddag.

HamKam-trener Vegard Skogheim kan også fortelle om de siste forberedelsene til laget og at han synes spillerne virker å være i god form.

Alt dette og mye mer i denne ukas Corner-sending hvor du altså får se hvem Arne Scheie mener er de elleve beste HamKam-spillerne gjennom tidene.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke