23. jul
 
Solbakken tar en ny runde med Pål Gordon
Hvem husker vel ikke Ståle Solbakkens utskjelling av NRKs Pål Gordon Nilsen i filmen "Viktigere enn fotball". Nå får Pål Gordon beskjed om å snakke med mamma og pappa en gang til.

Publisert: 30.mai.2014 07:28
Oppdatert: 30.mai.2014 07:28

Cato Erstad har flest kamper på HamKam gjennom alle tider med sine 506 A-lagskamper. I forbindelse med Erstads 50-årslag trommet hans venn Ståle Solbakken sammen sine skuespillerbekjente Anders Baasmo Christiansen og Trond Espen Seim, komiker Atle Antonsen, Arne Scheie og gamle fotballvenner for å spille inn sketsjer til jubilanten.

Ikke lettere med Varg Veum

Corner var med på innspillingen og serverer deg godbitene i denne ukas utgave av HATVs fotballmagasin.

Få med deg den elleville rekonstruksjonen av Solbakkens legendariske utskjelling av Pål Gordon Nilsen i HamKam-garderoben. Det blir ikke lettere for Pål Gordon denne gangen når Solbakken har med seg Varg Veum på laget.

- Unnskyld, Cato!

Ellers kommer Anders Baasmo Christiansen med en unnskyldning til Cato Erstad på vegne av Film-Norge, mens Arne Scheie gir Erstad den hyllesten han fortjener etter sine 506 kamper på HamKams A-lag.

Denne sendingen vil du ikke gå glipp av, så klikk på videoen over for å få med deg de morsomme innslagene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke