23. okt
Godt med ferie: Vegard Skogheim synes ferien kom på et passende tidspunkt for HamKam, etter fire kamper uten seier.
 
Soler seg ikke glansen, men på Mallorca
Vegard Skogheim synes fotballferien kom på et godt tidspunkt for HamKam, etter at det har buttet imot de siste kampene.

Publisert: 08.jul.2013 13:35
Oppdatert: -

HamKam-treneren er misfornøyd med at laget sitt ikke har klart å opprettholde den gode formen, der de blant annet var helt oppe på direkte opprykksplass for en stund siden.
- Alle lag har gode perioder av og til. Utfordringen er å holde det gående. Det gjelder å opprettholde formen mens man virkelig er i siget. Vi kan ikke bare sole oss i glansen, sier Skogheim.

Bra med poeng

Fredag spilte HamKam sesongverste i bortekampen mot Kristiansund der de tapte hele 1-5.
- Da vi først skulle tape så var det greit at vi fikk en skikkelig smell. Det gir forhåpentligvis spillerne en vekker, sier han, og legger til:
- Etter kampen mot Ranheim har vi stort sett tapt alt som er. Sånn sett var det beleilig for oss med ferie nå. Jeg tror gutta har godt av det, sier han.
På tross av lite poeng den siste tiden, er ikke «Skogen» enig i at HamKam har hatt et dårlig første halvår.
- Rent poengmessig synes jeg vi har klart oss bra. I tillegg får vi mye gode ord utenfra for spillestilen vi har tilvendt oss, så da gjelds det å bygge videre på filosofien vår, sier han.

Overgangsvindu

15. juli kan klubbene i Norge handle spillere så lenge overgangsvinduet åpner igjen. Som kjent har ikke HamKam midler å handle med.
- Det blir nok et rush av spillere inn porten på Briskeby i sommer, fleiper Skogheim, og fortsetter:
- Vi vet det ikke finnes penger til å forsterke. Vi som jobber med det sportslige holder uansett utkikk på mulige alternativer, slik vi alltid gjør i tilfelle det skulle dukke opp noen muligheter.
Likevel tror han overgangsvinduet kan bli avgjørende for hvor HamKam ender ved slutten av sesongen.
- Noen klubber henter kanskje gode spillere som forsterker laget. Eller tvert imot, at noen mister nøkkelspillere. Det kan jo få en del å si, mener Skogheim.

Samling neste onsdag

Allerede onsdag neste uke skal alle spillerne være tilbake på treningsfeltet. Da starter forberedelsene til oppgjøret mot Mjøndalen.
- Hvordan skal dere snu den dårlige trenden i møtet mot Mjøndalen?
- På treningsfeltet skal vi jobbe knallhardt hver eneste dag og aldri være helt fornøyd. Det må til for at skal vinne fotballkamper igjen, avslutter Vegard Skogheim, som for øyeblikket ferierer på soløya Mallorca i Spania.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke