16. jul
FORTSETTER: Ivar Sollie Rønning er klar for to nye sesonger i HamKam. Her banker han løs på hel volley under HamKams besøk på Gaalaasbana onsdag ettermiddag.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Ivar Sollie Rønning håper å rykke opp med HamKam neste sesong
Onsdag ble det klart: Ivar Sollie Rønning blir i HamKam. Han har skrevet under på en toårskontrakt.

Publisert: 05.okt.2016 18:00
Oppdatert: 05.okt.2016 17:59

Flere klubber har vist interesse for HamKams toppscorer, men nå kan altså alle med Kamma-hjerte puste lettet ut. Han blir i Hamar i to nye sesonger.

- Jeg har fått et godt nok inntrykk av at det skal satses her. Det har vært interesse fra klubber i Obos-ligaen, mens HamKam var eneste aktuelle 2. divisjonsklubb. Jeg følte at HamKam var det beste for meg nå, sier Ivar Sollie Rønning.

Klar for opprykk neste sesong

HamKam-spissen er veldig klar for opprykk neste sesong.

- Det var skuffende at vi ikke rykket opp nå, men slik er det. Det ble for mange uavgjorte kamper. Vi har jo kun tapt to kamper. Vi må lære av denne sesongen, og det er jeg helt trygg på at vi gjør. Jeg har trua på opprykk neste sesong.

Veldig god fysisk form

Han føler seg i bedre fysisk form enn på veldig lenge.

- Jeg har stort sett vært skadefri denne sesongen, og da kommer også formen. Jeg har trent mye og riktig. Det er lenge siden jeg var i så god fysisk form, og jeg har også funnet flyten foran mål. Det er alltid moro, sier Ivar Sollie Rønning.

 - Ekstremt viktig

Trener Kevin Knappen er veldig godt fornøyd med at Sollie Rønning har signert ny kontrakt.

- Det er ekstremt viktig. Han var vår førsteprioritet. Han har slått til denne sesongen, og nå slipper vi å lete etter en spiss på ny. Nå kan vi bygge rundt Ivar, og det er veldig bra. Det var godt å få landet dette, sier Kevin Knappen, og fortsetter:

- Vi er godt fornøyde med å signere Ivar i konkurranse med lag på høyere nivå. Det er også godt å vite at Ivar trives så bra i byen og klubben at han selv ønsker å bli, sier Kevin Knappen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke