20. jun
SPONSOR FOR FØRSTE SEKSJON: Sparebanken Hedmark er sponsor for tribuneseksjonen mot Vangsvegen.
 
Sparebanken Hedmark første tribunesponsor
Den første av fire tribuneseksjoner på Briskeby er solgt. Ikke uventet er det Sparebanken Hedmark som har inngått en femårsavtale.

Publisert: 25.jun.2008 06:01
Oppdatert: -

HAMAR: HA-sporten antar at avtalen er verdt et sted mellom en halv og en million kroner i året.

For to måneder siden skrev HA-sporten at Sparebanken Hedmark hadde inngått tidenes sponsoravtale med HamKam. En avtale som HA-sporten mener er verdt ca. fire millioner kroner i året.

Delt i tre
Avtalen, som innbærer at Sparebanken Hedmark blir HamKams generalsponsor, er delt i tre: En vanlig generalsponsoravtale som gjelder draktreklame foran på brystet, og en rekke eksponeringselementer. En avtale, som innebærer en avtale om talentutvikling og en tredje, som omfatter at banken blir tribunesponsor.

Tribuneseksjonen, som banken er sponsor for, er snart ferdig, i hvert fall for publikum. Seksjonen mot Vangsvegen mangler snart bare taket og skal tas i bruk lørdag mot Brann. Det er 2.200 seter på seksjonen mot nord.

Mange elementer
Administrerende direktør Harry Konterud bekrefter at avtalen gjelder de fem nærmeste årene, at den er ganske kompleks, og at den inneholder mange elementer.

- Det finnes en rekke «hva» og «hvis» i avtalen, sier Konterud:
- Vi har også muligheten til å flytte oss til langsiden når den seksjonen blir ferdig.
Hva det første tribunesponsoratet koster banken i rene penger, vil ikke Konterud ut med.
Men siden hele hovedsponsoravtalen er verdt ca. fire millioner i året, tipper HA-sporten at verdien av tribunesponsoravtalen ligger et sted mellom en halv og en million kroner i året.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke