10. des
Kompisene: Fredrik Sjølstad blir intervjuet av HA-sportens Rune Steen Hansen, mens Atle Tronsmoen (i midten) følger med. Intervjuet kan du se i dagens utgave av Corner.
 
Sparket ned av bestekameraten
Fredrik Sjølstad og Atle Tronsmoen er bestekompiser. I cupkampen ble Fredrik grisetakkelet av kameraten. Resultatet: Beinbrudd og ute i seks til åtte uker.

Publisert: 25.apr.2014 04.00
Oppdatert: 25.apr.2014 03.59

Atle Tronsmoen fikk et særdeles fortjent gult kort etter overfallet, men det brydde Ottestad-spilleren seg veldig lite om etter kampen. Han var kun opptatt av å finne ut om Fredrik var blitt alvorlig skadd, eller ikke.

Stygg takling

- Taklingen min var rett og slett ikke bra, forklarer Atle til HA-sporten og kikker seg rundt for å se om han ser kameraten sin.

- Jeg fikk krampe da jeg løp etter Fredrik, og tenkte jeg skulle legge ham stille og rolig i bakken. Slik gikk det ikke, sier en svært ulykkelig Tronsmoen.

- Det var definitivt ikke meningen å skade ham, og akkurat nå har jeg veldig dårlig samvittighet, forteller den dribleglade kanten, som plaget Heidar Geir Juliusson i perioder.

Nesten litt flaut

Fredrik Sjølstad hinket rundt etter kampen i store smerter. Han fleipet med at han trolig var den første som noen gang var blitt både sparket ned og skadet av kameraten sin.

- Det er jo nesten litt flaut, lo Sjølstad før ham ble beordret inn i bilen av HamKams lege.

- Jeg tar ham med til røntgen, bare for å være helt på den sikre siden, forteller HamKams lege, Håvard Strand.

Bare noen få minutter senere kom beskjeden om at bildene påviste brudd.

Ute i noen uker

- Fredrik og jeg er på veg til Elverum for å finne ut mer om bruddet i mellombeinet, like ved lilletåa, forteller Strand på vei inn på Elverum sjukehus.

Halvannen time senere satt legen og Fredrik i bilen på vei hjem.

- Fredrik er gipset og må gå med den i seks til åtte uker, opplyser Håvard Strand.

Dårlige nyheter

Hjemme i Hamar fikk Atle Tronsmoen den beskjeden har minst av alt ønsket seg.

- Fredrik sendte meg en SMS og fortalte at det var brudd, sukker Tronsmoen, som ikke hadde fått snakket med bestekompisen sin da HA-sporten snakket med ham på telefon.

- Det er jo slik som skjer i fotball, men jeg er forferdelig lei meg akkurat nå, sier Atle Tronsmoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke