18. aug
 
Sponsorene fikk stille spørsmål
Under frokostmøtet på Victoria Hotel i går fikk HamKams sponsorer anledning til å stille spørsmål. Temaet «uheldige saker» dukket også opp.

Publisert: 28.aug.2008 06:17
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi har hatt flere uheldige saker med spillere som ikke møter opp og spillere som skaller. Hva gjøres for å markedsføre de positive sakene?

Det var et av spørsmålene Lars Tjærnås fikk på sponsortreffet.
I en drøy halv time redegjorde HamKams sportssjef for den sportslige situasjonen pr. nå.
Han fikk flere innspill. Blant annet på dette som gikk på «uheldige saker».
- Jeg har såpass respekt for media at de setter sin egen dagsorden uansett, men vi jobber også med positive saker, sa Tjærnås.
Men også på det fotballfaglige ble han utfordret.
En lurte på hvorfor HamKam ikke byttet før i kampen mot Fredrikstad da spillerne helt åpenbart virket slitne i 2. omgang.
En annen mente det var dumt å sette inn i igjen trege spillere når det i kampen før hadde fungert bra med de som fikk sjansen da.
Tjærnås oppsummerte litt med at HamKam ikke hadde den ideelle miksen av spillere i troppen sin, at nøkkelspillere ikke hadde slått hundre prosent til, at de manglet noe løpskapasitet på midtbanen og at de hele tiden nå så etter nye spillere med større tempo.
Representanten fra advokatfirmaet Mageli understreket for øvrig at de ikke hadde noen planer om å trekke seg fra samarbeidet med HamKam hvis det skulle bli nedrykk.
- Da blir vi med på opprykket også, sa han.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke