23. jul
JOBBER PÅ: Kent Bergersen forteller at han jobber hver eneste dag for å utvikle de spillerne han har.
 
HamKam-stallen er komplett
HamKam henter ikke flere spillere, hvis det ikke skjer noe helt spesielt.

Publisert: 25.feb.2016 10:33
Oppdatert: 25.feb.2016 11:10

Det bekrefter daglig leder Stein Arne Ingelstad.

– A-stallen blir slik den er nå, hvis det ikke skjer noe spesielt. Da tenker jeg på langtidsskader, og da må vi eventuelt ha ekstern økonomisk hjelp, sier Stein Arne Ingelstad, og legger til:

– Jeg er godt fornøyd med stallen. Jeg føler at vi er rigget der vi skal være.

Trener Kent Bergersen har forståelse for at det ikke er rom for å gjøre så mye mer.

– Nå skal vi utvikle de vi har, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som håper han får flere spillere tilgjengelig så fort som mulig.

Møter Elverum og dala

HamKam møter Ull/Kisa, som har Vegard Skogheim som trener, førstkommende lørdag, før divisjonskollega Elverum venter i treningskamp 5. mars.

Dagen etter, 6. mars, reiser HamKam-gjengen til Marbella i Spania på treningsleir, som HA-sporten skrev om i går. Hjemreise fra Spania er 12. mars.

13. mars blir det treningskamp mot 1. divisjonsklubben Mjøndalen. Så venter lokaloppgjør mot Brumunddal (19. mars). Raufoss er motstander 2. påskedag og Moss 2. april. Der kan det bli et gjensyn med Bajram Ajeti og Adnan Heidar, som spilte for HamKam forrige sesong. Begge er aktuelle for Østfold-klubben.

9. april er det serieåpning mot Nybergsund.

Lite samhandling

Det at så mange har vært ute med skader bekymrer Bergersen litt.

– De vi har tenkt skal utgjøre førsteelleveren har spilt for lite sammen. Jeg håpet at vi skulle få mer tid til samhandling i vinter. Det er ikke noe mer enn tida og vegen fram til seriestart. Jeg håper vi har flere tilgjengelig så fort som mulig, og så skal vi bruke tida godt. Jeg er tror dette blir bra etter hvert, sier HamKam-trener Bergersen.

Syver Karlsen har fått kjenning med skaden i foten igjen og skal til ny undersøkelse, mens Aleksander Enger skal opereres.

– Det er synd at vi mister to forsvarsspillere i Syver og Aleks nå, sier Kent Bergersen.

– Bra utvikling

HamKam-treneren liker utviklingen til Simen Bolkan Nordli. 1999-modellen går på Wang toppidrett.

– Simen er en veldig spennende spiller. Det samme med Niko Mickelson. Han har tatt flere steg denne vinteren. Niko har gode ferdigheter og er flink til å bruke dem, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som altså tar med seg gjengen til Jessheim og kamp mot Ull/Kisa lørdag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke