18. jul
 
Statoil-Solbakken: - Det har vært en lærerik uke
HATV: Se unggutten vise fram triksetalentet sitt her på h-a.no!

Publisert: 30.jun.2016 16:47
Oppdatert: 01.jul.2016 07:28

Denne uken har HamKam-guttene Sander Eng Strand, Markus Solbakken, Birk Boufoss, Martin Østlie Pettersen og Luca Sveen deltatt på Staioils Talentleir i Porsgrunn.

Markus Solbakken er fornøyd med utbyttet han sitter igjen med etter en uke i Telemark.

- Det har vært morsomt, og det har vært en lærerik uke. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra trenerne, så det tar jeg med meg, sier Solbakken og legger til:

- De har fortalt meg, som trenerne mine i HamKam, at jeg må jobbe med den defensive biten i spillet. Offensivt er jeg god, men jeg har fortsatt ting å lære bakover på bana, og det skal jeg jobbe med, sier Solbakken, som har flere landskamper på G16-landslaget. 

Solbakken trener allerede litt med A-laget til HamKam, og nå diskuteres det om han skal trene hyppigere med Kevin Knappens gutter.

Selv håper han på flere treninger.

- Jeg ønsker å trene med A-laget så mye som mulig. Det er der jeg føler at jeg utvikler meg best, og så får jeg heller spille kamper på lagene under, sier Solbakken, som viser fram god ballfølelse i videoen over. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke