23. jul
TIL HAMKAM? Her er Tommy Stenersen med å slå Nybergsund med Sandefjord. Midtbanemannen som er på utlån fra Stabæk kan ende opp i HamKam.
 
Stenersen avviser ikke HamKam
HamKam er interesserte i Tommy Stenersen, som for tiden er på utlån fra Stabæk til Sandefjord. Det bekrefter midtbanespilleren selv.

Publisert: 11.jul.2008 10:57
Oppdatert: -
HAMAR: 32 år gamle Tommy Stenersen er i HamKams søkelys, som en mulig løsning på midtbanen.

- Jeg har ikke snakket med HamKam ennå. Foreløpig har jeg ikke mottatt noen henvendelse, men jeg vet at det er interesse fra HamKam, sier Tommy Stenersen til HA-sporten.
Sportssjef i HamKam, Lars Tjærnås ønsker ikke å kommentere saken.
- Jeg kommenterer aldri spekulasjoner, heller ikke ham, sier Tjærnås.

Avviser ingenting
Stenersen har spilt ti kamper for Sandefjord i vårsesongen, og var blant annet med på å slå Nybergsund 2-1 i Trysil onsdag. Låneavtalen med Sandefjord utløper 1. august, samme dato som overgangsvinduet åpner.

- Kunne HamKam vært aktuelt, Stenersen?
- Jeg avviser ingenting. Alt er interessant, sier midtbanemannen, hvis kontrakt med Stabæk går ut etter inneværende sesong.

Ikke henvendt seg til Stabæk
Etter planen skal Stenersen tilbake til Bærum-klubben etter endt utlån. HamKam har foreløpig ikke kommet med noen offisiell henvendelse overfor Stabæk.

- Vi har ikke mottatt noen henvendelse fra HamKam. I utgangspunktet skal Tommy tilbake hit 1. august, sier sportsdirektør i Stabæk, Lars Bohinen.
- Kan det være aktuelt å la Stenersen gå, Bohinen?
- Det er noe vi skal diskutere internt. Jeg ønsker ikke å ta det gjennom media.

Hovmester
I 2006 hadde Stenersen en meget god sesong for Stabæk, og ble assist-konge i Eliteserien med ti målgivende pasninger. Samme sesong ble han også nevnt i landslagsdiskusjonen, men ble aldri tatt ut. Påfølgende sesong ble ødelagt av skader og deretter benkesliting. Som en følge av stor konkurranse, ble totningen utleid til Sandefjord. Stenersen har spilt for Stabæk i 13 sesonger og var med da laget ble cupmestere i 1998. Han ble også seriemester med Vålerenga, da han var utlånt til Oslo-klubben i 2005.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke