24. jun
 
Stille 1. omgang på Briskeby

Publisert: 19.mai.2008 08:06
Oppdatert: -
HAMAR: Verken Briskebybanden eller GodsetUnionen liker noe særlig at kampen mellom HamKam og Strømsgodset ble flyttet fra 16. mai til i kveld.

Både Briskebybanden og GodsetUnionen aksjonerer med stillhet under 1. omgang på Briskeby i kveld. Verken visuell eller verbal støtte, er aktuelt før pause.
«Etter at TV2, NFF, HamKam og Strømsgodset ble enige om å utelukke Briskebybanden og GodsetUnionen fra hele Fotball-Norges festdag, bidrar verken GU eller BB til stemningen i hele 1. omgang under mandagens kamp» skriver Briskebybandens nettsted.
- Hamarpublikummet har aldri brydd seg noe særlig om 16. mai-kamper, sier HamKams direktør Truls Haakonsen:
Han sier at på de få 16. mai-kampene som har funnet sted på Briskeby i 80- og 90-åra, har publikumstallet vært lavere enn sesonggjennomsnittet.
- Fordi HamKam - Godset er eneste tippeligakamp i kveld, er vi for en gangs skyld alene i riksmedia. Dessuten tjener vi isolert noen kroner på at kampen går i TV. Det er ikke penger vi finner på gata, sier Haakonsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke