9. des
GLAD: Jarl André Storbæk kunne smile bredt etter en ny seier over grønnbuksene fra Hamar. FOTO: Fredrik Olastuen
 
Stolt Storbæk med ny Kamma-triumf
Nybergsund-trener Jarl André Storbæk kunne juble for den andre strake seieren over HamKam denne sesongen. Han tror imidlertid Kamma rykker opp.

Publisert: 02.jul.2017 20.53
Oppdatert: 03.jul.2017 06.32

Nybergsund-treneren var strålende fornøyd med måten hans egne spillere fulgte kampplanen på, etter at de tok 1-0-ledelsen før kvarteret var spilt.

– Vi la en plan for dagen, og endelig sto vi 90 minutter. Vi har hatt fokus på å forlenge de gode periodene som vi har hatt i kampene, sier Storbæk.

Fikk det behagelig

Han var glad for at Sundet fikk det mer behagelig enn fryktet utover i andreomgangen, da HamKam skulle fram for å jage scoring.

– Ja, vi demmer opp bra mot det vi antok skulle komme fra HamKam. Vi lagde noen avtaler på det før kamp for å bevisstgjøre enkelte scenarioer, og det responderer guttene bra på og løser veldig fint.

Storbæk, som tidligere har flere år som HamKam-spiller, følger fortsatt laget tett, og har sett de fleste kampene denne sesongen.

Han mener Sundet slo et kvalitetslag.

– Tabellen juger ikke, det var et solid lag som kom hit. Jeg har sett ganske mange kamper av dem i år, og det er mulig å håndtere trykket dem setter inn.

Opprykksfavoritt Kamma

Han føler seg helt sikker på at grønnbuksene kommer til å være med i opprykkskampen helt til siste slutt.

– Det er et solid lag, de kommer til å kjempe om opprykket helt inn, det er helt sikkert. Den bredden de har i troppen er god å ha, og de har litt å spille på når høsten kommer med karantener og sånn. De har muligheten til å forsterke laget, og det ser veldig bra ut for deres del.

Han mener styrken til Kamma-laget er at de unngår å gå på mange smeller.

– De er for solide til det, ser det ut som. Han nevner Alta, Skeid og Grorud som lag som også vil kjempe helt inn. Men han holder uansett HamKam som den lille opprykksfavoritten.

– Alta er solid organisert, ligger lavt og har hatt bra uttelling med Bråten som har scoret nesten alle målene deres og avgjort kamper på egen hånd.

– Er det godt nok til å utfordre en hel sesong? Det er fordel Kamma per nå i kampen om opprykket.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke