23. okt
JUBLET: Endelig kunne Kevin Beugre (t.v.) glise for nettkjenning. Her feirer han 1-0-scoringen sin sammen med Juan Manuel Cordero og Markus Solbakken.FOTO: Manzor Hazara
 
Stoppet måltørken
Kevin Beugre hadde ikke scoret siden serieåpningen mot Asker. Mot Follo lørdag fant måljegeren endelig veien til nettmaskene igjen.

Publisert: 11.jun.2017 18:43
Oppdatert: 11.jun.2017 18:43

Kevin Beugre har slitt med sykdom i en lengre periode, og har ikke vært i toppform siden serieåpningen mot Asker, hvor han scoret to mål.

Lørdag kunne han endelig feire ny nettkjenning.

– Jeg er veldig glad. Jeg har ikke vært bekymret for at målene ikke har kommet. Som spiss så får du sjanser til å score mål hvis du er tålmodig, og i dag fikk jeg det, forteller Beugre fornøyd.

Han forteller at det er tungt å gå lengre perioder uten å score mål som spiss, og derfor gjorde scoringen lørdag ekstra godt for ham.

– Det hjelper for selvtilliten, og dette var deilig, smiler han.

Han mener lørdagens seier var bra for hele spillergruppa.

– Dette var en deilig seier for alle. Det hjelper for selvtilliten i laget. Forrige kamp mot Skeid var tøff, men i dag slo vi tilbake. Alle er lykkelige, forteller Beugre.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke