19. jun
 
Strand opereres onsdag
Pål Strand reiser til Tyskland for å lyskeopereres onsdag. Allerede fire dager senere ventes han tilbake på trening.

Publisert: 26.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Pål Strands lyskeskade har satt ham ute av spill helt siden han skrev under for HamKam tidlig i vår. Nå ser det ut til å løsne for 32-åringen som opereres i Tyskland onsdag.

Strand slet med samme problem som Lillestrøm-spiller for to år siden. Da tok det sju måneder før han var spilleklar igjen.
Det vil ikke Strand igjennom igjen.
- Det kjedeligste som fotballspiller er å være skadet. Derfor går jeg for denne operasjonen i Tyskland. De sier at jeg kan være tilbake i trening allerede fire dager etter operasjonen, sier Strand til HA-sporten.
Pål Strand var etter det HA-sporten erfarer, tiltenkt en rolle på venstrebacken til HamKam. Det har vært en posisjon med mange omrokkeringer denne våren.
- De som har spilt på backen har gjort en god jobb. Selvfølgelig ønsker jeg at det skulle være meg, men sånn er det alltid når man er skadet, forteller han.
Selv om det tar fire dager å komme tilbake i trening etter operasjonen, betyr ikke det at Strand er spilleklar.
- Det blir nok mest løping i starten, men jeg håper restitusjonen går raskt. Jeg har ikke trent med ball på to måneder, og mangler derfor mye formmessig, sier Strand, som trente for fullt lørdag:
- I og med at jeg skal opereres onsdag, har det ikke noe å si om jeg trener eller ikke. Derfor velger jeg selvfølgelig å trene. Hvis alt går etter planen, er jeg spilleklar mot slutten av sommeren. Da håper jeg på en god høstsesong, sier Strand.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke