20. jun
HAMKAM NESTE?: Ole Amund Sveen fra Redalen kan bli å se på Briskeby snart. Nå er han i Strømsgodset.FOTO: Oppland Arbeiderblad
 
Strømsgodset-spiller aktuell for HamKam
Godset vil mest sannsynlig beholde Thomas Lehne Olsen. I stedet kan lag-kamerat Ole Amund Sveen ende opp i HamKam.

Publisert: 09.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Etter det HA-sporten erfarer er Godset-ledelsen delt i synet på om de bør leie ut modølen Thomas Lehne Olsen. Det finnes interesse både fra eliteserien og 1. divisjon, blant annet HamKam.
- Veldig mange spør om ham. Men han scorer mål, vi har mange kamper og trenger spillere. Det er marginalt hvem som spiller. Vi har mange alternativ, det er riktig, men vi har byttet mye på de offensive plassene, sier sportssjef Jostein Flo til HA-sporten.
- Så Thomas blir i Drammen?
- Det er en spiller vi ikke har så lyst til å leie ut. Men ting kan endre seg, sier Flo, og legger til:
- Det kan godt hende vi leier ut en til HamKam, men ikke ham. Det skal vi diskutere fredag.

HamKam-fan som liten

Det skal etter det HA-sporten kjenner til dreie seg om Ole Amund Sveen fra Redalen.
- Det er snakk om flere klubber, så det har jeg ingen kommentar til nå. Vi er i samtaler forskjellige steder og det jobbes på spreng. Jeg håper på svar fortest mulig, sier Sveen.
23-åringen beskriver seg selv som en løpssterk midtbanespiller som kan bekle flere posisjoner, har bra driv og et godt skudd.
- Generelt sett kan jeg si at HamKam er en fin klubb som virker spennende. Jeg er fra Redalen og var HamKam-fan som liten.
HamKam-trener Vegard Skogheim ønsker ikke å kommentere om Sveen er aktuell for klubben.
- Jeg har ingen kommentar til spillere på vei ut eller inn før det er i boks med noen. For et halvt år siden sa jeg at (Aziz) Idris var klar, og plutselig var han i Finland. Vi leter etter spillere, og så får vi se hvem vi eventuelt ender opp med, sier Skogheim.

- Må bestemme oss fredag

Sveen var i troppen i torsdagens Europa League-kamp mot tsjekkiske Jablonec.
Det var ikke Lehne Olsen.
Nå tyder det meste på at han blir på Marienlyst, men dersom han leies ut skal det være mest aktuelt med en eliteserieklubb.
- Det er både positivt og negativt for meg å bli. Jeg vil jo spille mest mulig, og jeg ser jo at det er ganske hardt å spille seg inn på laget. Samtidig betyr jo dette at de har tro på meg, og det er jo veldig bra. Men så vidt jeg vet er det ikke helt avklart, og vi må bestemme oss fredag, sier Lehne Olsen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke