14. des
PRØVESPILL: Sondre Solholm Johansen.FOTO: Godset Media
 
Strømsgodset-stopper var på HamKam-besøk

Publisert: 17.nov.2016 20.03
Oppdatert: 18.nov.2016 14.17

Sondre Solholm Johansen har denne uken blirr kjent med HamKam, og midtstopperen likte det han fikk se i klubben.

Foreløpig er det ikke avklart hvorvidt noen av partene går videre med interessen, men 21-åringen var godt fornøyd med besøket på Briskeby.

– Det var fint, det. Hadde en prat med Kevin Knappen før økten, og så passet det fint at jeg tok meg en treningsøkt, også, forteller han.

– I første omgang var det bare en trening for å bli kjent med klubben, trenerne og noen av spillerne. Så kjenner jeg Petter (Vaagan Moen) godt, så det var han som hadde snakket med HamKam om meg, så jeg synes det var veldig hyggelig å ta meg en tur. Jeg er veldig godt fornøyd med hva jeg så og med den praten jeg hadde med Kevin. Så vi skal holde kontakten videre.

Solholm Johansen forteller at det i utgangspunktet er aktuelt med et utlån fra Strømsgodset. Foreløpig har han vært på benken under eliteseriekamper 17–18 ganger, uten å ha fått innhopp.

– Jeg er ganske stor og sterk, fysisk bra, og så har jeg utviklet meg til å bli en spillende stopper, forteller Solholm Johansen, som har vært nære ved eliteseriespill i år.

– Jeg har vært mye nærmere nå enn jeg har vært før. Jeg har utviklet meg bra, så får vi se hva som blir det neste steget for min del, forklarer midtstopperen til HA-sporten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke