23. jul
Uno Solberg er leder i Briskebybanden.
 
Supporterleder savner innsats
HamKam-supporterne har fortsatt tillit til Arne Erlandsen, men savner innsats av spillerne.

Publisert: 09.jun.2008 12:49
Oppdatert: -
HAMAR: - Hadde alle vist like stor innsats som Vegard Bjerke, hadde vi ligget midt på tabellen, sier Uno Solberg, som er leder for Briskebybanden.
 
Han tror det er den største forklaringen på at det har gått så galt denne sesongen med bare fem poeng på ni kamper og tidlig exit i cupen.
 
– I tillegg handler det om spillestall. Jeg håper og tror HamKam henter minst én forsterkning i sommervinduet. Vi trenger en ny spiller sentralt på midten. Får vi det og innsatsen heves er jeg sikker på at vi tar de poengene vi trenger i høst for å berge kontrakten, sier Solberg.
 
Han tror ikke det er noe løsning å kvitte seg med HamKam-trener Arne Erlandsen.
 
– Det er noen supportere som har begynt å prate om dette, men det er jeg fullstendig uenig i. Spørsmålet vi må stille oss er hvem det er som i så fall skal ta over jobben. Nå er det vel to ledige trenere på markedet: Tom Nordlie og Kjetil Rekdal. Jeg vil heller beholde Arne Erlandsen for å si det sånn, sier Solberg.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke