17. jul
 
Supporterne kan møte HamKam-gutta på Docile

Publisert: 07.mar.2018 20:29
Oppdatert: 07.mar.2018 20:30

Torsdag blir det mulig for alle å møte HamKams trenere og noen av spillerne på Docile.

Det er Briskebybanden som sammen med HamKam drar i gang fotballpraten på fotballpuben med under en måned igjen til seriestart.

Kevin Knappen, Chris Twiddy, John Anders Rise, Mehran Amundsen-Ansari samt noen av spillerne vil snakke litt om sesongoppkjøringen og sesongen vi har i vente.

– Med HamKam tilbake i 1. divisjon går vi en spennende sesong i møte. 1. divisjon varierer veldig i kvalitet, der de beste lagene holder et godt nivå, mens de svakeste lagene ikke er spesielt mye bedre enn de beste vi møtte i fjor, sier Briskebybandens Gaute Smestad Pedersen.

Han mener selv at flere spillere allerede har imponert.

– Kristian Lønstad Onsrud har imponert stort i treningskampene, Det samme har Simen Bolkan Nordli. Det skal være fullt mulig å kjempe mot en playoff-plass, selv om det som nyopprykket vil være naturlig å det å beholde plassen som hovedmål, sier Smestad Pedersen, som oppfordrer folk til å møte opp og til å stille spørsmål under seansen fra klokka 18.00

PS: Briskebybanden noterte 116 betalende medlemmer i fjor. Det er de rimelig fornøyd med, men de ønsker absolutt flere aktive medlemmer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke