23. okt
Magnus Myklebust lurer seg inn bak Aalmen og Lie, og lirker inn 1-0 bak Øvernes. Etter scoringen hadde ikke Kamma mye å komme med.
 
Sveen: - Vi begynner å stresse
Etter Myklebusts 1-0-scoring raknet det for HamKam.

Publisert: 17.aug.2013 13:31
Oppdatert: 31.mar.2014 18:43

HamKam presset på for å ta ledelsen, og så ut som et mye bedre lag enn Kongsvinger de første 25 minuttene på Gjemselund. Så lurte Myklebust seg inn mellom Lie og Aalmen, og lirket ballen forbi Øvernes og inn i nettet.

Og etter 1-0-målet handlet alt om Kongsvinger.

Best før pause

Kammas nye leiesoldat, Ole Amund Sveen, fikk spille 90 minutter i stortapet mor erkerivalen.

- Det var skuffende. Jeg synes vi kjører store deler av første omgang, og føler at vi er best før pause. Men de får det første målet, og det preger kampen, sier Sveen mutt etter å ha tapet.

Kongsvinger tok kommandoen etter 1-0, og Sveen mener stress lå bak HamKams kollaps.

- Vi begynner å stresse litt, tror jeg, og gjør ikke ting som vi ble enige om fra starten av. Så blir det stress over hele linja, og det går ikke an i fotballkamper, mumler Strømsgodset-spilleren.

Dadjo punkterte

Sveen burde utliknet like før pause, men minutter etter hvilen la isteden Kongsvinger på til 2-0, da Myklebust tok med Aalmen på løpetur, og løftet inn sitt andre for dagen.

Med 25 minutter igjen punkterte Emile Dadjo kampen for rødtrøyene, da han omsatte et perfekt innlegg i scoring og sluttresultatet 3-0.

 

HamKams lag (4-4-1-1): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Fredrik Sjølstad (Anders Emil Nedrebø fra 59.), Aziz Idris, Viktor Adebahr (Daniel Bekkevold fra 59.) Emil Dahle (Emil Sildnes fra 78.) - Ole Amund Sveen - Tore Andreas Gundersen.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke