15. des
PUSTEPROBLEMER: Kristjan Örn Sigurdsson (t.v) spiller ikke mot HamKam på Briskeby lørdag. Her er han i duell med Oluwasegun Abiodun i 2006.
 
Svekket Brann kommer til Briskeby
Begge Branns to faste midtstoppere er uaktuelle mot HamKam. 19-årig debutant starter.

Publisert: 26.jun.2008 12.09
Oppdatert: -

HAMAR: Tidligere i sesongen har HamKam slitt usdevanlig mye med skader. Til lørdagens kamp mot Brann er det rødtrøyene fra Bergen som sliter med skader og karantener.

Onsdag ble det nemlig klart at klubbens islandske landslagsstopper Kristjan Örn Sigurdsson ikke blir klar til kampen. Det rapporterer bt.no.

- Jeg er ikke blitt verre, men heller ikke bra nok til at jeg kan spille, sier en skuffet Sigurdsson til avisen. Han slet med pusteproblemer på torsdagens treningsøkt.

Fra før av er Sigurdssons faste midtstoppermakker Azar Karadas ute med karantene. Det betyr at Brann sannsynligvis stiller med duoen Olafur Bjarnasson og Yaw Ihle Amankwah, sistnevnte en 19-årig debutant, som stoppere.

Skadeproblemene til Brann stopper imidlertid ikke der.

Lagets kaptein Eirik Bakke blir høyst sannsynlig ikke klar til kampen. I tillegg sliter de med skader på Cato Guntveit, Gylfi Einarsson og målvakt Håkon Opdal. Keeper Odal starter imidlertid kampen, skal vi tro bt.no.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke