9. des
UT: Magnus Sylling Olsen spiller høstsesongen for Mjøndalen.
Foto: Marte Nyløkken Helseth
 
Sylling Olsen til Mjøndalen
HamKam-spilleren Magnus Sylling Olsen skal spille resten av høstsesongen for Mjøndalen.

Publisert: 10.aug.2014 19.44
Oppdatert: 11.aug.2014 09.06

Magnus Sylling Olsen kom til HamKam foran denne sesongen, men nå er han utlånt til Mjøndalen. Sylling Olsen har i utgangspunktet kontrakt med HamKam også neste sesong, men nå skal han i første omgang spille for bruntrøyene i høst.

Mjøndalen spiller i kveld mot Fredrikstad i Fredrikstad, og kanskje får Sylling Olsen sin debut allerede da.

Nye spillere inn

Søndag ble altså Magnus Sylling Olsen klar for Mjøndalen, mens Andreas Hollingen (Molde) og Sebastian Stenqvist (Jonsered) blir HamKam-spillere ut sesongen.

Det har vært travle dager for Svein Inge Haagenrud. Sent søndag kveld fikk kan på plass to nye spillere. Totalt har HamKam skaffet seg ni nye spillere i sommer.

– Hollingen (født i 1994) er en talentfull midtbanespiller fra Molde, mens Stenqvist er en spiss fra svenske Jonsered, forteller Haagenrud.

Før helga ble Daniel Bekkevold utlånt til Elverum, før Magnus Sylling Olsen søndag ble klar for Mjøndalen ut sesongen. Moelvens Lars Brotangen har bestemt seg for å bli i moderklubben, og har takket nei til muligheten for spill i 1. divisjon i HamKam.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke