19. jun
 
Tapte 1-1
Søndagens Fredrikstad-lag var kanskje det dårligste de har stilt med i hele år. Likefulgt klarte ikke HamKam å utnytte det. Markus Ringberg har ikke ord for hvor dårlig det var, og nå innrømmer han at det blir tøft å overleve.

Publisert: 24.aug.2008 22:39
Oppdatert: -
HAMAR: Da Markus Ringberg møtte pressen søndag, var han en svært skuffet mann:
– Fy, dette er dårlig. Uff! Jeg har ikke ord som kan beskrive dette her. Vi burde ha vunnet, men klarte det ikke.

En gyllen sjanse
Med spillere som Kasey Wehrman, Raio Piiroja og Gardar Johannsson borte, lå alt til rette for at HamKam skulle få sin første hjemmeseier siden Rosenborg-kampen i juni.
Men slik gikk det ikke.
Og det til tross for å skape sjanser nok til å score både fem og seks ganger.

– Vi skaper sjanse på sjanse, og i første omgang leverer vi årsbeste akkurat på det planet. Men vi klarer jo ikke å sette dem i mål. Det er for dårlig, for denne kampen burde vi ha vunnet, sier Arne Erlandsen.
Det er meninger han deler med Markus Ringberg.
Nøkkelkamp
Aalesund tapte mot Tromsø, og med seier mot FFK, ville grønnbuksene ha ligget kun ett poeng bak vestlendingene.
HamKam mistet derfor to poeng i en nøkkelkamp for å overleve.
– Nå blir det tøft å overleve. Selvfølgelig har vi igjen mange kamper å gjøre det på, men klarer vi ikke å score på sjanser som vi fikk i dag, skjønner jeg ikke hvordan vi skal vinne framover heller, sier HamKam-kapteinen til h-a.no.
 
– Mister trykket
– I dag tapte vi to poeng. Vi misset en gyllen sjanse til å slå et topplag, sier Vegar Bjerke, som scoret 1-0-målet på et solid skudd rett i krysset.
– Det er alltid artig å score, men jeg skulle ønske det var nok til å vinne kampen. Vi også litt etter scoringen, men jeg synes vi mister litt av trykket vårt. Nå vi fokusere kortsiktig, for vi har fortsatt nok kamper igjen til å sanke nok poeng til å overleve, sier Bjerke.
 
 
 
 
 
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke