22. jul
AFRIKANSK AKROBAT: El Hadji Samb er kaptein for Senegals U-23. Han viste seg fram på gårsdagens HamKam-trening, og får vite om det kan bli aktuelt med noe konkret i dag.
 
Tester Senegals U-23-kaptein
HamKam intensiverer jakten på en sentral midtbanemann. I går trente El Hadji Samb fra Senegal på Briskeby. 21-åringen er, ifølge sportssjef Lars Tjærnås, kaptein på Senegals U-23-landslag.

Publisert: 11.jul.2008 10:57
Oppdatert: -
HAMAR: - Atta Aneke, han som har hentet flere nigerianere til Lyn, anbefaler ham. Derfor er han absolutt verdt å ta en titt på, mener Tjærnås.
Prøvde seg i Lyn
El Hadji, som har spilt for bunnlaget Jomo Cosmos i Sør-Afrika, har vist seg fram på Lyn-treningen, men fikk ikke kontrakt. På grunn av den økonomiske situasjonen i klubben, er det inntaksstopp akkurat nå.

- Han skal trene med oss i to dager. Fredag bestemmer vi oss om det er noe å gå videre med, sier Tjærnås, som selv ikke har sett Samb spille.

- Men jeg stoler på tipsene. Han skal være en hardtarbeidende midtbanemann, løper mye, er ballsikker, men scorer ikke mange mål.
Uten kontrakt
- Jeg avsluttet nylig min kontrakt med Jomo Cosmos i Sør-Afrika og kan spille hvor jeg vil. Agenten min mener at den norske ligaen passer meg godt. HamKam er absolutt et alternativ, sa El Hadji Samb etter gårsdagens trening.
- Dagens trening var grei, mente den engelsktalende senegaleseren, som slipper å skifte farger hvis det blir kontrakt med HamKam. Senegal spiller i grønt og hvitt. Landet er nummer 42 på FIFA-rankingen, Norge er til sammenligning nummer 31.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke