20. jun
TEST: Christian Aas (her sammen med dommer Kjetil Berntsen) fikk prøve seg i HamKam-trøya onsdag.
 
Testet tidligere Lyn-talent
Christian Aas (21), et tidligere Lyn-talent, har vist seg fram for HamKam. Han har trent med Kamma denne uka og spilte 2. omgang i internkampen mot juniorlaget onsdag.

Publisert: 15.aug.2008 06:07
Oppdatert: -
HAMAR: Ingen ting tyder på at Aas er aktuell for HamKam i høst.

- Vi har en muntlig samarbeidsavtale med Eidsvold Turn, og da vi fikk en forespørsel fra Geir Frigård, sa vi ja til å se på Christian Aas. Vi vet jo at han har sin bakgrunn fra Lyn, at han har spilt kamper på aldersbestemte landslag, og at han har vært bra på midtbanen for Eidsvold Turn i år. På treninger med oss har han dokumentert at han har teknikken i orden og har et bra blikk, sier Erlandsen.
- Det gikk bra. Moro å prøve seg litt på dette nivået, sa Christian Aas til HA-sporten etter den omgangen han spilte i internkampen mot juniorlaget.
Noen overgang i nærmeste framtid er ikke aktuelt. Aas regner med å spille sesongen ut i Eidsvold Turn.
- Han har vært med til gjensidig nytte for begge parter. Vi får sjekket ham, og han for referanser på nivået vårt. Det ligger ikke noe mer i det, i hvert fall ikke i dag, sier sportssjef Lars Tjærnås.
Aas er en av fire som har spilt alle kampene for Turn denne sesongen.
I Turn spiller han på midtbanen sammen med en tidligere HamKam-gutt, Kristian Skogsrud. Tangengutten er kaptein for Eidsvold Turn i år.
- Jeg kjenner flere av gutta i HamKam-stallen. Frode Bjørnevik og Tom Kristoffersen har jeg spilt sammen med i Turn. John Anders Rise og Truls Hagen er tidligere lagkamerater på aldersbestemte landslag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke