15. des
RBK-AKTUELL: Tidligere HamKam-spiller, Erik Tønne trener med Rosenborg. Her fra en tidligere kamp mot Follo, hvor Tønne scoret Kammas 1-0-mål.
FOTO: Trond Lillebo.
 
Tidligere HamKam-spiller aktuell for Rosenborg
Erik Tønnes (23) kontrakt med Sandnes Ulf gikk ut i dag, nå trener han med Rosenborg.

Publisert: 30.jun.2015 17.19
Oppdatert: 01.jul.2015 10.21

Erik Tønne var på utlån i HamKam vårsesongen i 2013, fra engelske Sheffield United. Han fikk totalt 21 kamper og noterte seg for fire scoringer for grønnbuksene.

Gikk til Sandnes Ulf

Etter en halv sesong i Kamma ble han på høsten lånt videre ut til den daværende eliteserieklubben Sandnes Ulf, hvor han etter sesongen gjorde overgangen permanent.

I dag, 30. juni gikk Tønnes kontrakt med Sandnes-laget ut, da ble han like så godt invitert med på trening med det som per dags dato er Norges beste fotballag, det melder adressa.no.

RBK-interesse

Rosenborg-trener, Kåre Ingebrigtsen vil nemlig se nærmere på den anvendelige spilleren som kan bekle back-, kant- og spissrollen.

- Han har vært her i Rosenborg som juniorspiller. Siden den gang har han vært både i Norge og England og spilt fotball. Nå er han fristilt av Sandnes Ulf og har lyst til å trene. Samtidig har vi lyst til å se nærmere på ham, så da får han lov til å trene med oss, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

- Han er en allsidig herremann, som har spilt både back, kant og spiss. Det er en spiller jeg kjenner godt, og som ikke minst er trønder, sier Ingebrigtsen om 23-åringen.

Om den tidligere HamKam-spilleren får kontrakt med serielederen i eliteserien gjenstår og se, men Ingebrigtsen utelukker ingenting.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke