5. des
Blinkskudd: HamKam slo Rødde 3–1. Her banker Kristoffer Hagen inn 1-1-målet etter en corner. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Leliuga imponerte Bergersen
HamKam-trener Kent Bergersen likte det han så av Rytis Leliuga fra Litauen på mandagens trening.

Publisert: 03.aug.2015 06.59
Oppdatert: 03.aug.2015 15.16

28-åringen fra Litauen, som er kantspiller, tok kontakt med HamKam sjøl og trente altså med laget mandag. Han har spilt kvalifisering til Europaligaen for Vilnius. Han har også spilt tre sesonger i dansk liga. Den ene sesongen spilte han Superligaen.

– Han er en voksen spiller med mye erfaring. Han er best offensivt. Jeg likte det jeg så på den første treninga, sier HamKam-treneren.

Sidney Schmeltz er også kantspiller, og var også på trening i går. Han har blant annet spilt i Sparta Rotterdam, Oldham, Shrewsbury og Hartlepool. Siste registrerte klubb er Petrojet i Egypt, men han er nå klubbløs.

Spissen Raducio King, som skal trene med HamKam tirsdag, har spilt for engelske Mossley og FC United. Siste klubb som er registrert er Lynx på Gibraltar. Han er også klubbløs nå.

Nederlenderne har samme agent.

– Kanskje kommer det to spisser til på prøvespill denne uka. Jeg gleder meg, sier Bergersen.

– Vi jobber fortsatt med en keeper som har spilt kamper i Tippeligaen, sier Bergersen, som hadde Strømsgodsets Borger Thomas på trening mandag.

Der skal Strømsgodset være positive til et utlån.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke