24. jun
Tom Vidar Martinsen
 
Tom Vidar Martinsen i motorsag-ulykke

Publisert: 08.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Elverums midtstopper Tom Vidar Martinsen fra Løten var en centimeter fra å kappe pulsåra da han ødela seg med motorsag mandag.
Det skriver Østlendingen onsdag.
Han drev i skogen ved Rokosjøen og kappet busker da uhellet var ute. Motorsaga traff Tom Vidar opp mot håndleddet. Det kunne gått riktig galt forteller han til HA.
- Ja, jeg har jo tross alt hatt «gørflaks», for hadde bladet på motorsaga truffet litt høyere opp så hadde pulsåra gått.
- Hva skjedde?
- Vi hadde kappet noen busker. På den ene var det en kabbe jeg skulle dytte utfor en skråning. Jeg bøyde meg over motorsaga, og dermed kom sagbladet borti høyrehånda. Kuttet gikk inn mellom lillefingeren og ringfingeren. Med et kutt en centimeter lenger opp kunne det gått riktig ille. Nå har jeg hatt veldig flaks, og det er heller ikke sener som er skadet, forteller Martinsen.
- Så nå blir det aldri mer bruk av motorsag for deg?
- Jeg får nok holde meg unna ei stund, men så får jeg vel prøve meg igjen, sier den sindige løtensokningen, som naturlig nok ikke spiller mot Sandefjord til helgen.
- Nei, kampen fredag må jeg stå over. Jeg må holde meg litt i ro, og så må jo kuttet gro, men jeg håper jo at jeg kan spille fotball igjen ganske raskt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke