19. jun
VIKTIG BRIKKE: Jo Sondre Aas ble nok en gang en viktig brikke for Ranheim. Her fra en av de tidligere gangene han har vært sentral.
 
Toppscoreren er tilbake
Følg opprykkskampen mot HamKam her.

Publisert: 06.nov.2013 09:31
Oppdatert: 31.mar.2014 18:41

RANHEIM (Adressa.no): På grunn av manglende flomlys spilles den første kvalifiseringskampen om retten til spill i eliteserien allerede klokka 12.30 onsdag. Kampen mot HamKam blir en ren cupkamp, kun tre dager etter at samme lag ble knust 4-1 hjemme på Hamar.

Jo Sondre Aas måtte stå over siste seriekamp - mot HamKam - på grunn av karantene.

I dagens viktige kvalifiseringskamp er han imidlertid tilbake, og med sine 18 scoringer i serien blir rennbyggen en svært viktig brikke i jakten på eliteseriebillett neste år.

- Jeg er godt fornøyd med 18 mål. Det er artig å bli toppscorer på laget, og i 1. divisjon sitter jeg med en god følelse, sier Aas selv til Ranheims hjemmeside om tittelen.

God Reginiussen

Det er ikke bare Aas de blå kan forvente ting av i dagens kamp. Midtbanemann Mads Reginiussen er inne i sin aller beste sesong, og har blitt kåret til dagens Ivers hele åtte ganger av Adresseavisen.

– Det blir helt klart spesielt å møte et lag som vi akkurat har spilt mot. Den forrige kampen har helt sikkert noen psykologiske effekter, siden vi følte vi hadde taket på dem. Jeg tror alle i klubben har en god følelse, men samtidig må vi være forsiktig med å tro at dette skal bli enkelt selv om vi vant 4-1 sist, sier broren til RBK-kaptein Tore.

Han gleder seg som en unge til kampen:

- Jeg tror faktisk jeg scorer. Jeg har en meget god følelse, men det har jeg alltid, sier han.

- HamKam er veldig revansjesugne, og kommer hit for å gjøre det vanskelig for oss. Det blir nok en tøffere kamp, der de kanskje legger seg litt lavere, analyserer midtbanestrategen.

Kan møte Hødd eller Mjøndalen

En halvtime etter kampstart i idrettsparken, starter det andre oppgjøret i kvalifiseringen. Hødd møter Mjøndalen på Høddvoll. 

Vinnerne av de to kampene møtes til semifinale. Vinneren av den kampen spiller to kamper (hjemme og borte) mot lag nummer 14 i eliteserien. Vinneren av disse oppgjørene spiller eliteserie neste år.

Følg kampen og chat med vår reporter her: