23. okt
GIR SEG?: Skal, skal ikke? Tore Andreas Gundersen vurderer å gi seg med fotball.
FOTO: RUNE STEEN HANSEN.
 
Tore A Gundersen vurderer å gi seg
Mens Magnus Sylling Olsen og Aziz Idris spiller opp opprykk til eliteserien, vurderer Tore Andreas Gundersen å gi seg med fotball.

Publisert: 04.nov.2014 10:49
Oppdatert: 04.nov.2014 10:55

Da HamKam kollapset i vår, forsvant spillerne i alle retninger. Viktor Adebahr, Tore Andreas Gundersen og John Anders Rise ble hentet til Jessheim i håp om å redde Ull-Kisa fra nedrykk.

Det greide de ikke.

Nå vurderer Tore Andreas Gundersen å legge støvlene på hylla.

- Akkurat nå er det deilig å ha ferie, så får vi se hva som skjer. Det blir en totalvurdering etter hvert, sier 28-åringen som har igjen halvannet år av utdanningen som byggeleder på høgskolen i Gjøvik.

- Betyr det at du vurderer å gi deg med fotball?

- Jeg har tenkt tanken. Det har ikke vært gøy i år. Det ble to nedrykk. Men det som skjedde i HamKam var verst, og sånn jeg ser det nå, må det være noe spennende som dukker opp for at jeg skal fortsette.

- Kan det være aktuelt med HamKam igjen?

- Det trigger meg ikke nå, og HamKam har en stor oppryddingsjobb å gjøre, sier 28-åringen som har lagt ut huset sitt til salg.

IKKE LAGKAMERATER

Thomas Lehne Olsen vil fortsatt spille i eliteserien, og utelukker dermed en retur til HamKam.

Mens Henrik Lehne Olsen etter all synlighet fortsetter i HamKam, er det usannsynlig at storebror Thomas kommer tilbake til HamKam.

Thomas ble hentet fra HamKam til Strømsgodset av daværende Godset-trener Ronny Deila foran 2013-sesongen.

Lehne Olsen har etter hvert slitt med både skader og tillit i Drammen, og i høst ble han lånt ut til Ull-Kisa hvor det endte med nedrykk.

Nå gikk det bedre for Thomas enn med laget, og modølen scoret fem mål i høst.

- Jeg har igjen ett år av kontrakten med Strømsgodset, og drar dit igjen 6. januar, sier Thomas.

- Ikke aktuelt med HamKam?

- Nei, jeg har fortsatt ambisjoner om tippeligaspill. Det har vært kontakt med noen klubber, men akkurat nå forholder jeg meg til at det er igjen ett år av kontrakten med Strømsgodset. Så for vi se, sier Lehne Olsen.

Rise på bedringens veg

John Anders Rise gleder seg mest over at han er på bedringens veg etter skaden som har plaget ham i hele høst. Rise regner med å være med for fullt igjen fra nyåret, men akkurat hvor han kommer til å spille, er ikke avklart.

- Jeg er ønsket med videre i Ull/Kisa, men har naturligvis et ønske om å spille så høyt oppe i divisjonssystemet som mulig, sier Rise.

- Er et comeback i HamKam aktuelt?

- Det får jeg eventuelt ta stilling til om det skulle komme et tilbud fra klubben, sier den tidligere HamKam-kapteinen.

Uvisst med Sylling Olsen

Magnus Sylling Olsen gikk ikke med på HamKams lønnskutt og ble leid ut til Mjøndalen, mens Aziz Idris sa takk for seg og dro videre til Kristiansund.

Sylling Olsen har kontrakt med HamKam i 2015, men Chris Twiddy i HamKam sier at de ikke har muligheter til å betale lønna hans neste år heller.

- Håper å finne en løsning

- Jeg håper derfor vi finner en løsning som er bra for begge parter, sier Twiddy.

Det lyktes ikke HA-sporten å komme i kontakt med Sylling Olsen i går, men Mjøndalen-trener Vegard Hansen er godt fornøyd med den jobben Sylling Olsen har gjort i Mjøndalen.

- Magnus er en interessant spiller hos oss, og vi er glade for å ha han her nå. Akkurat nå har vi fullt fokus på kvaliken til eliteserien, og er blitt enige om å avvente en prat om neste sesong, sier Vegard Hansen.

Mjøndalen skal møte Fredrikstad i første kvalikrunde. Også der finner vi en spiller som har akslet HamKam-trøya, nemlig keeper Jon Masalin.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke