18. jul
LOVER MÅL: Saihou Jagne har scoret fire mål på to kamper og har sett pigg ut på trening denne uka. Nå lover han mange mål resten av høstsesongen. FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Tror på hattrick
Spissen har scoret fire mål på de to siste kampene. Mot bunnlaget Tynset ser ikke Jagne noen grunn til å stoppe den gode scoringsformen han er inne i.

Publisert: 06.aug.2016 08:52
Oppdatert: 06.aug.2016 09:06

– Jeg vil fortsette å score mål og mot Tynset tror jeg på to mål. Det kan faktisk være mulig å score hattrick, sier HamKam-spissen, som har vært i gnistrende form den siste tiden.

– gode gamle jagne

Spissen er blitt satt tilbake av skader, og i store deler av vårsesongen lignet han ikke helt seg selv.

– Da jeg kom til HamKam så kjente jeg nesten ikke igjen CH. Nå har han sluttet å tenke, og det er bra. Han ser ut som gode, gamle Jagne igjen, sier trener Kevin Knappen om sitt ess.

Han understreker viktigheten av å ha målmaskinen i form.

– Nå er CH så kvass i det han holder på med at han er en trussel for ethvert forsvar. Han har sett meget bra ut på trening i tillegg til de siste kampene, sier Knappen.

Hovedpersonen selv synes det var godt å få inn Knappen som trener, etter at Kent Bergersen var ferdig på Briskeby.

– Vi kjenner hverandre fra Brumunddal-tiden og jeg liker Kevin veldig godt. Han er tydelig og gir klare instruksjoner. Personlig føler jeg han er flinkere til å få ut det beste i meg enn hva Kent var, sier Saihou Jagne.

Savner akselrasjon

Etter kampen mot Nardo sist, fortalte Jagne at han fremdeles ikke var hundre prosent frisk etter skaden han har slitt med, høyt oppe på baksiden av låret. Det hemmer han fremdeles.

– Jeg er frisk nok til å spille 90 minutter og føler meg bra. Problemet er at akselrasjonen min er fullstendig borte. Jeg har ingen eksplosjon. Dersom jeg var hundre prosent frisk så kunne jeg løpt fra motstanderne hvor lett som helst, mener spissen.

Han har vært nødt til å legge om spillestilen og være nytenkende for å få det beste ut av seg selv på grunn av smellen.

– Jeg har måttet tenke annerledes og spille på en annen måte enn hva jeg er vant til for å fungere optimalt, sier han, og legger til:

– Selv om jeg har vist god form så har jeg mye mere inne. Når akselrasjonen kommer tilbake, får spillet mitt en ny dimensjon. Jeg er ikke hundre prosent ennå.

Sammen har Ivar Sollie Rønning, som er klar igjen for spill, og Jagne for alvor funnet hverandre i høst. Den svensktalende spissen skryter av samarbeidet de to har klart å opparbeide seg.

– Han er veldig enkel å spille sammen med. Vi er gode til å hjelpe hverandre, og jeg synes det fungerer spesielt bra med tanke på at vi kun har hatt én sesong sammen, sier Jagne.

Noen spørsmålstegn

Etter gårsdagens trening hadde trener Kevin Knappen fremdeles ikke bestemt seg for hvem som skal starte mot Tynset. Emil Dahle og Kristoffer Hagen vurderes som indreløpere, mens Thobias Ndungu er aktuell ut venstre.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke