26. jun
 
Tror på Sørensen
Supporterne har troen på at HamKams gamle helt, Peter Sørensen er rett mann til å snu den dårlige sesongstarten, kanskje allerede i kveld mot Mjøndalen.

Publisert: 16.mai.2014 19:17
Oppdatert: 16.mai.2014 19:57

På fotballens nasjonaldag 16. mai får HamKams nye trener, Peter Sørensen sin første kamp på benken for Kamma. Han skal riktig nok i utgangspunktet kun observere, mens Svein Inge Haagenrud skal lede laget mot serieleder, Mjøndalen kl 20:05 i kveld.

Har tro på Sørensen

Som oppvarming før kveldens kamp har Sparebanken Hedmark invitert alle og enhver til fest på torget mot Vangsvegen utenfor Briskeby. Der var det konsert og servering av både mat og drikke.

Men viktigst i dag var hverken is, brus eller pølser. Det var nettopp grønnbuksenes nye trener som var temaet blant de aller fleste fremmøtte. Og optimismen er stor blant supporterne. Og de tre Briskebybanden-medlemmene, Christian H. Dalseg, Aleksander R. Helgesen og Heidi Korsveien var veldig optimistiske før møtet med serielederen.

- Jeg tror og håper det går bedre nå, sier Christian H. Dalseg.

HamKam-fansen tror Sørensen vil gi Kamma den forandringen de muligens trenger.

- Jeg tror han vil disiplinere gutta, det har kanskje vært en mangelvare før, uten å si noe vondt om Skogheim, sier Aleksander R. Helgesen.

Kan snu i kveld

Og de tre Kamma-supporterne tror det snur allerede i kveld. Heidi og Christian tror HamKam vinner 3-1, mens Aleksander tror Kamma stenger igjen bakover på banen og vinner 2-0.

- Det snur i kveld, sier de tre trofaste supporterne.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke