14. des
HINKET AV: Markus Solbakken rekker trolig helgens seriekamp.
 
Tror Solbakken blir klar

Publisert: 02.okt.2018 12.00
Oppdatert: 02.okt.2018 12.00

HamKam-fysio Magnus Nilsen forteller at Petter Vaagan Moen er den eneste spilleren som ligger an til å misse kampen mot Aalesund søndag.

Markus Solbakken måtte hjelpes av banen i søndagens oppgjør mot Notodden.

– Han ble tråkket på av en motspiller og hadde vondt. Det dreier seg om en forstuing av det ytre tåleddet, men jeg tror han rekker Aalesund-kampen, sier Nilsen.

Simen Bolkan Nordli var maksimalt uheldig under oppvarmingen før Levanger-kampen forrige søndag da han ble truffet av en ball i tinningen. Han deiset i bakken og pådro seg en hjernerystelse. Den har holdt ham ute av kampene mot Levanger og Notodden.

– Simen trener for fullt onsdag, og har trappet gradvis opp treningen slik man skal med disse skadene. Jeg er ganske trygg på at han er klar søndag, sier fysioterapeuten, og anslår at Vaagan Moen rekker neste seriekamp mot Tromsdalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke