18. jul
KLAR FOR SUNDET: Tore Andreas Gundersen har bestemt seg for å spille for Ull/Kisa.
FOTO: MARTE NYLØKKEN HELSETH
 
Lehne Olsen og Gundersen til Ull/Kisa
Tore Andreas Gundersen har skrevet under for Ull/Kisa, mens Thomas Lehne Olsen er utlånt fra Strømsgodset til Jessheim-klubben ut sesongen.

Publisert: 05.aug.2014 11:10
Oppdatert: 06.aug.2014 17:38

  Olsen kom til Drammen fra HamKam etter 2012-sesongen. Siden den gang har han fått ti kamper for Strømsgodset i eliteserien. 23-åringens låneavtale strekker seg ut sesongen, melder Ull/Kisa på  sitt nettsted.

– Vi får inn nok en spiss som vet hva dette dreier seg om. Når det gjelder Thomas, har flere klubber vært interesserte i å låne han. Vi er selvsagt glade for at han vil spille hos oss i høst, sier trener Tommy Berntsen.

Flere tidligere HamKam-spillere befinner seg i Jessheim-klubben. Deriblant Jon Anders Riise, Tore Andreas Gundersen og Edmir Asani.

Valgte bort Sundet

Det så lenge ut til at Tore Andreas Gundersen skulle bli Sundet-spiller, men i dag har han skrevet under for Ull/Kisa for resten av sesongen.

- Jeg har akkurat skrevet under med Ull/Kisa. Jeg kom ikke i mål med Nybergsund. Det har med en totalvurdering å gjøre. Jeg har igjen en del på oppussingen av det nye huset og Jessheim er ganske nære. Nå satser jeg alt på å hjelpe Ull/Kisa med å berge plassen i 1. divisjon, sier den tidligere HamKam-spissen.

Gjenforening

Fredrikstad var også sterkt inne i bildet, men der sto det på økonomien. Fredrikstad ser likevel fortsatt på Gundersen som en spennende spiller. Det kan tenkes at de tar opp igjen kontakten med Gundersen seinere.

- Jeg tror Kisa har en god sjanse til å ta de poengene som trengs, og det blir en bra utfordring å spille der. Nå er det Strømmen hjemme, Bryne borte og Tromsdalen hjemme. Der må vi plukkepoeng, sier Gundersen som dermed gjenforenes med John Anders Rise, Viktor Adebahr og Edmir Asani.

Norseman

Når det gjelder neste år, har Gundersen selvsagt planer om å spille mer fotball, men han har også bestemt seg for å satse på den beintøffe Norseman-konkurransen.

Løpet starter med 3,8 kilometer svømming i Hardangerfjorden fra en ferge inn til Eidfjord, deretter 180 kilometer på sykkel fra Eidfjord, over Hardangervidda mot Geilo og videre til Austbygde ved Tinnsjøen. Der starter løpeetappen på 42,2 kilometer (en full maraton) som går mot Rjukan og opp til toppen av Gaustadtoppen på 1883 moh.

Løpet er anerkjent som verdens hardeste Triatlon på Ironman-distanse.

- Det er noe jeg har lyst til å utfordre meg selv til å klare. Sammen med kompis Even Antonsen fra Flisa blir det beinhard trening mot å nå målet, sier Gundersen, som testet svømmeegenskapene i Mjøsa her om dagen da han svømte tre kilometer.

Faren hans, Gunnar Gundersen, er for øvrig norgesmester 37 ganger i svømming og olympisk deltaker.

- Syklinga blir verst, fastslår Gundersen.

Men aller først handler det om å berge plassen med Ull/Kisa.

 

  
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Thomas Lehne Olsen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke