23. jul
Vikar: Ulrik Balstad (til høyre) skal være med HamKam til La Manga. Til venstre tidligere HamKam-spiller Erik Tønne. Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Ulrik Balstad blir med til La Manga
Truls Jevne Hagen og Kristoffer Hagen er begge uaktuelle til La Manga i neste uke. Elverum har svart ja til å hjelpe Hamar-klubben.

Publisert: 22.feb.2014 04:13
Oppdatert: -

- Ulrik Balstad (Elverum) blir med oss til Spania. Det setter vi veldig pris på, sier Vegard Skogheim, som selv har noen vinterferiedager på hytte i Sømådalen før avreise til Spania.

Vinn-vinn situasjon

Truls Jevne Hagen skulle etter planen kneopereres i går, men den ble utsatt til mandag 3. mars.
- I utgangspunktet er dette en enkel meniskoperasjon, som forhåpentligvis ikke holder meg ute lenge, forteller Jevne Hagen.
Kristoffer Hagen sliter med forkalking mellom legg og fotblad (se egen sak), og må trolig gjennom en operasjon.
- Vi håper å reise til La Manga med 20 spillere, og ei uke med oss vil være ei veldig fin uke for Ulrik Balstad og oss i HamKam, mener Skogheim, som også kontaktet Brumunddal og Rune Pettersen, men midtstopperen er skadet og måtte takke nei til ei uke i Spania.

Ingen overganger

Selv om Balstad i utgangspunktet kun er vikar for skadde HamKam-spillere, vil Skogheim naturligvis følge ham nøye.
- Vi er alltid på utkikk etter gode fotballspillere, men til denne turen er han kun med som kortvarig erstatter for Truls og Kristoffer, understreker Vegard Skogheim og legger til at Balstad helt sikkert kommer til å få prøve seg i kampene mot Vålerenga (1. mars) og Stabæk (5. mars).

Smal tropp

Med 15 spillere på proffkontrakt har HamKam i utgangspunktet en smal stall.
For å innfri lisenskravene må HamKam minimum tegne proffkontrakt med 18 spillere. Skogheim har tidligere signalisert at noen av dagens hospitanter vil bli tilbudt proffkontrakt, men HamKam-treneren har ikke helt gitt opp å signere flere nye spillere.
- Dette er noe vi diskuterer jevnlig, og jeg er veldig spent på om Hematt-prosjektet sørger for at det finnes penger til å styrke stallen ytterligere, sier HamKam-trener Vegard Skogheim, og fortsetter:
- Men vi har is i magen og kommer uansett ikke til å hente noen før rundt 20. mars, forteller Skogheim, og avslutter:
- Kampprogrammet i mai er så tøft at vi må vurdere å låne spillere første halvdel av sesongen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke