17. jul
 
Unggutta spiller for proffkontrakt
Den pressede økonomien i HamKam åpner for flere unge spillere i A-stallen. På La Manga er det fem som gjør alt for å overbevise.  

Publisert: 28.feb.2014 14:37
Oppdatert: -

LA MANGA: Henrik Lehne Olsen (16), Christian Wirstad (18), Espen Fjeld (17), Kristian Eriksen (18) og Torgeir Strand Osmo (18) har alle fått sjansen til å trene med A-laget en stund nå. Flere av dem har konkrete mål om å spille seg til proffkontrakt.

- Tempoet er høyt og jeg får god matching her nå. Målet er å bli bedre og komme i førsteelleveren etter hvert. Jeg håper å få sjansen i minst en kamp denne sesongen. Og målet er proffkontrakt, sier Wirstad som spilte flere gode kamper på rekruttlaget til HamKam i fjor.

Henrik Lehne Olsen er broren til Thomas i Strømsgodset. Han er blitt rådet av storebror til å være tålmodig.

- Det er først og fremst godt å få trene i shorts igjen. Målet er jo proffkontrakt med HamKam nå, men jeg vet jeg må være tålmodig. Det handler om å vende seg til nivået. Alt går mye fortere i HamKam enn i Moelven. Det er ganske stor forskjell, presiserer Henrik Lehne Olsen, som også har bestemt seg for en ting til :

- Jeg skal tørre å by på seg selv og ikke være redd for å drite meg ut.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke