18. jul
Inn?: Kenneth Di Vita Jensen
 
Vegard Skogheim skal evaluere prøvespilleren i helga

Publisert: 01.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Kenneth Di Vita Jensen (23) har vært på prøvespill i HamKam denne uka, og avsluttet oppholdet med gårsdagens treningskamp. Den tidligere Tippeliga-spilleren vil forhandle med HamKam, men Vegard Skogheim lover ingenting.
Kenneth Di Vita Jensen trente med HamKam tirsdag og onsdag i uka som gikk, og fikk 45 akseptable minutter på kunstgresset da Ull/Kisa ble slått i går. Angriperen, som debuterte i Tippeligaen for Hønefoss som 19-åring, har hatt en god opplevelse på Briskeby.
- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og stemningen i garderoben. Det er en veldig fin gjeng, skryter Di Vita Jensen.
Noe kontraktsforslag har han imidlertid ikke sett snurten av.
- Skogheim skal ringe meg over helga, og jeg håper på et forslag. Jeg kan styrke det offensive og bidra med scoringer og assists, hevder prøvespilleren.
Vegard Skogheim kan ikke garantere spissen plass ved forhandlingsbordet.
- Kenneth var rusten i dag, etter lang tid uten fotball, men vi vet hva han står for. Vi skal evaluere ham denne helga, så får vi se hva vi kan melde over helga, sier Skogheim.
- Tror du han blir HamKam-spiller?
- Ingen kommentar, svarer den grønnhvite sjefen hemmelighetsfullt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke