18. jul
FARVEL: Vegard Skogheim vinket farvel til HamKam. Nå skal han hjelpe Løten.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
Vegard Skogheim til Løten
- Vi er stolte av å kunne si at Vegard Sogheim blir med rundt A- og juniorlaget, skriver Løten FK på sin hjemmeside.

0
Publisert: 16.mai.2014 08:03
Oppdatert: 16.mai.2014 09:43

Vegard Skogheim gikk brått og uventet som trener i HamKam for noen uker siden. Siden da har han tatt sen noen uker ferie. I går ble Peter Sørensen presentert som ny trener i HamKam. Nå kan Løten fotball fortelle at Vegard Skogheim skal hjelpe dem.

- Løten FK er stolt over å kunne bekrefte at Vegard Skogheim blir en del av støtteapparatet rundt junior- og A-lag, skriver klubben på sine hjemmesider.

Vegard vil ha en rådgivende rolle og være en støttespiller ovenfor Knut Olav Pettersen, som fortsatt vil være klubbens hovedtrener.

Den gamle HamKam treneren vil møte på minst en trening i uken og følge 4. divisjonslaget på kamper sammen med Knut Olav.

- Løten FK har hjulpet HamKam med treningsfasiliter på dagtid vinterstid de siste sesongene, og på denne måten opparbeidet oss et godt samarbeid både med HamKam generelt og Vegard spesielt i hans tid som HamKam trener. Dette er en viktig årsak til at Vegard nå vil bidra til lokalmiljøet, mens han venter på neste steg i trener karrieren, skriver klubben.

Dersom det skulle dukke opp et tilbud fra Norsk toppfotball, eller utlandet, vil selvfølgelig Løten FK bare ønske lykke til videre i karrieren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke