23. jul
UAVGJORT: HamKam og Jan Michaelsen spilte uavgjort mot brann
 
Viktig poeng for HamKam
HamKam – Brann 0-0: Med et godt organisert forsvar, slapp ikke HamKam til toppscorer Thorstein Helstad eller resten av Brann-laget til de store sjansene.     HamKam – Brann 0-0 Med et godt organisert forsvar, slapp ikke HamKam til toppscorer Thorstein Helstad eller resten av Brann-laget til de store sjansene.

Publisert: 29.jun.2008 17:46
Oppdatert: -
HAMAR: Med hele sju forandringer fra forrige runde, var det et helt nytt HamKam-lag som gikk ut på matta mot fjorårets mestere. Og med et solid forsvar sikret Kamma seg et poeng, som kan vise seg og bli meget viktig.

Sju forandringer
Pål Strand fikk sin HamKam debut fra start på venstrekanten, mens Tom Kristoffersen spilte sin første kamp for året på venstreback. Juha Pasoja var dyttet opp på sentral midtbane med Jan Michalsen. På topp dannet Markus Ringberg spissparet med Roman Kienast, som var tilbake fra sitt EM-opphold. Vegard Bjerke var i tillegg dyttet over på venstreback.

Slet offensivt
Med Roman Kienast tilbake etter sitt oppløftende EM-opphold, trodde mange det skulle løsnet offensivt for Kamma. Men det gjorde det ikke. Marius Gullerud ble byttet ut ved pause, inn kom en meget frisk Adem Güven. tross en frisk Güven løsnet det ikke. Markus Ringberg var nærmest ved et par anledninger.

 Begge lag burde se seg fornøyd med det ene poenget.

Les mer om kampen i morgendagens HA.

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke