25. jun
GOAL, GOAL, GOAL: Her setter Juan Manuel Cordero ballen i mål lørdag.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Vil bruke ferien til å trene
Juan Manuel Cordero (23) var HamKams beste spiller lørdag. Men han er på ingen måte fornøyd med sin egen prestasjon i HamKam-trøya.

Publisert: 23.sep.2017 18:58
Oppdatert: 23.sep.2017 19:01

(Follo - HamKam 0-2)

Juan Manuel Cordero ble hentet til HamKam for å være en offensiv venstreback som skulle bidra med scoringer og målgivende pasninger.

Men et rødt kort i andre serierunde, pluss en vond ankel som han har slitt med, har vært med på å gjøre sesongen vanskelig for ham.

TRØBLETE

- Sesongen har vært trøblete for min del. Siden jeg kom til Norge har jeg aldri vært skadet. Men i år har jeg slitt med ankelen. Det er synd, for det har gjort at sesongen har vært litt vanskelig, sier Cordero, som på ingen måte har tenkt å ligge på latsiden etter endt sesong.

- Da jeg spilte i Sundet, hadde jeg også en vanskelig førstesesong. Da bestemeste jeg meg for å trene enda hardere og ikke ha så lang ferie. Det samme kommer jeg til å gjøre nå, sier han.

GOAL

Lørdag sendte han Kamma i føringen etter 15 minutters spill.

- Jeg var litt heldig, for jeg forsøkte å skyte på førstetouchet, men da bommet jeg, slik at jeg kunne sette den på det andre i stedet, forteller backen, som tror skjebnen hjalp ham til å score.

- Når vi er ferdig med oppvarmingen, pleier jeg å gå rett i garderoben. Men i dag ble jeg igjen for å skyte. Jeg traff på to av to - og da scoret jeg også i kampen, sier han med et stort glis.

KNAPPEN-ROS

Trener Kevin Knappen vil ikke fremheve enkeltspillere, men innrømmer at Cordero var god lørdag.

- Cordero gjør en solid jobb, og han får en scoring. Han bidrar offensivt, og det er både bra for ham og oss. 

- Jeg ser mest på kollektivet, men jeg tror det var en positiv opplevelse for Cordero, sier treneren, som berømmer bredden i laget.

- Dersom vi får en spiller ute, har vi folk som kan komme inn. Det er lagets styrke, og det viser vi igjen i dag, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke