10. des
 
Stor interesse for Kamma-krisa
Mange møtte opp for å høre styreleder Morten Kristiansens redegjørelse og deltok i debatten om HamKam-krisen. HATV sendte direkte fra det åpne møtet på Gregers. Du kan se hele møtet i opptak her.

Publisert: 26.aug.2014 06.15
Oppdatert: 29.aug.2014 06.38

Det var HamKam som inviterte til et åpent informasjonsmøte på Gregers i kveld, hvor klubbledelsen ønsket å fortelle den hele og fulle sannheten om alt som gikk galt i år.

Spørsmålsrunde

- Vi har et behov for at vi får sortert hva som er grunnløse rykter og hva som er fakta rundt alt som har skjedd, sier Kristiansen.

Men styrelederen i HamKam ønsker også å benytte sjansen til å tenke høyt om framtida på Briskeby.

Han ser for seg at HamKam skal få en ny start i 2. divisjon neste år. Og han mener det går an å se på det hele som en ny mulighet.

- Vi mangler poeng og vi mangler penger, men vi vil restarte i 2. divisjon. Alle kriser utløser noen muligheter som vi bør gripe, sier Kristiansen.

Briskeby og Sørensen

En av de tingene styrelederen ønsket snakke om, er HamKams tilstedeværelse på Briskeby. Eller manglende tilstedeværelse i form av at A-laget ikke lenger har kontorer på Briskeby. Det er det bare yngres avdeling som har.

- Det gamle klubbhuset lyser mot oss som et åpent sår. Og vi har lyst til å komme tilbake på Briskeby. Vi får se hva som skjer etter at leieavtalen til HamKam går ut nå og en ny avtale skal reforhandles. I 2. divisjon er det begrenset behov for kontorer for oss, men den fysiske tilstedeværelsen er viktig, sier Kristiansen.

Han var også forberedt på å svare på hva som egentlig skjedde i prosessen med ansettelsen av Peter Sørensen. Hvordan var det mulig å ansette han når klubben bare en drøy måned seinere måtte si opp dansken?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke