9. des
 
Vil fortelle alt om HamKam-krisen
I kveld klokka 18.00 vil hele sannheten om HamKam-krisen bli lagt fram på et åpent møte på Gregers. Du kan også følge møtet via HATV som sender direkte.

Publisert: 27.aug.2014 06.25
Oppdatert: 27.aug.2014 09.06

HAMAR (HA): Det er HamKam som inviterer til et åpent informasjonsmøte på Gregers i kveld, hvor klubbledelsen ønsker å fortelle den hele og fulle sannheten om alt som gikk galt i år.

Møtet vil også bli sendt direkte i HATV på h-a.no fra 18.00 hvor Morten Kristiansen vil bli intervjuet i fem minutter med aktuelle spørsmål, før Kristiansen selv tar over som møteleder og innleder med en grundig redegjørelse om hvordan han har opplevd alt som har skjedd i 2014.

Følg sendingen i vinduet over!

Spørsmålsrunde

Etter det vil det bli åpnet for spørsmål hvor spørsmålsstillerne får mikrofonen slik at seerne også skal få med seg alt som blir sagt.

- Vi har et behov for at vi får sortert hva som er grunnløse rykter og hva som er fakta rundt alt som har skjedd, sier Kristiansen.

Men styrelederen i HamKam ønsker også å benytte sjansen til å tenke høyt om framtida på Briskeby.

- Vi vil fortelle litt om de planene vi har lagt for 2015. Vi skal jo tegne veikartet for HamKam videre, men først og fremst håper jeg på spørsmål både om det som har skjedd og det som skal skje. Og gjerne kritiske spørsmål. Det er viktig å få fram alt nå før vi går videre, sier Kristiansen.

Han ser for seg at HamKam skal få en ny start i 2. divisjon neste år. Og han mener det går an å se på det hele som en ny mulighet.

- Vi mangler poeng og vi mangler penger, men vi vil restarte i 2. divisjon. Alle kriser utløser noen muligheter som vi bør gripe, sier Kristiansen.

Briskeby og Sørensen

En av de tingene styrelederen vil snakke om, er HamKams tilstedeværelse på Briskeby. Eller manglende tilstedeværelse i form av at A-laget ikke lenger har kontorer på Briskeby. Det er det bare yngres avdeling som har.

- Det gamle klubbhuset lyser mot oss som et åpent sår. Og vi har lyst til å komme tilbake på Briskeby. Vi får se hva som skjer etter at leieavtalen til HamKam går ut nå og en ny avtale skal reforhandles. I 2. divisjon er det begrenset behov for kontorer for oss, men den fysiske tilstedeværelsen er viktig, sier Kristiansen.

Han er også forberedt på å svare på hva som egentlig skjedde i prosessen med ansettelsen av Peter Sørensen. Hvordan var det mulig å ansette han når klubben bare en drøy måned seinere måtte si opp dansken?

- Det kommer jeg til å svare på, sier Kristiansen, som ser positivt på at møtet streames på h-a.no.

- HamKam har ingen hemmeligheter, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke