23. jul
FORKLARTE: Chris Twiddy (fra venstre), Truls Nordby Johansen, Kevin Knappen og Petter Vaagan Moen under møtet med HamKam-supportere på Docile torsdag kveld.
 
Vil gi gode opplevelser
Petter Vaagan Moen har forståelse for at færre og færre har valgt å bruke fritiden sin på å se HamKam hjemme på Briskeby.

Publisert: 19.jan.2017 21:50
Oppdatert: 19.jan.2017 21:50

– Når produktet ikke er godt nok, så slutter folk å følge med. Det er ikke mange som er lojale i tykt og tynt, og det ser du innen alt, forteller Vaagan Moen.

Nå drømmer han om en sesong som vil gi sportslig suksess, og en sesong med flere på tribunene.

– Jeg ønsker å gi supporterne gode opplevelser, sånn at de fortsetter å være lojale mot oss, og at vi kanskje får med enda flere. Jeg vil at de hele tiden ser en progresjon i det arbeidet vi legger ned, forteller han.

Han forteller at han selv og spillerne ikke krever noe av supporterne og tilskuere.

– Vi krever ingenting. Det er vi som er produktet og skal levere. De som vil støtte oss får støtte oss. Vi skal vise hva vi står for som klubb og lag, smiler han.

– Men jo flere tilskuere som kommer, jo artigere er det. Det betyr jo masse, forteller han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke