9. des
Ønsket: Netan Sansara (i midten) er en midtstopper Peter Sørensen tror kan styrke HamKam. Her på trening sammen med Pekka Lagerblom, Viktor Adehbahr, Christophe Psyché og Torgeir Strand Osmo.Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Peter vil ha Netan Sansara
Netan Sansara (24) er Peter Sørensen sitt førstevalg som ny midtstopper, dersom klubben vil bruke penger på forsterkninger.

Publisert: 20.jun.2014 04.00
Oppdatert: 20.jun.2014 06.31

Den britisk/indiske spilleren trente med HamKam i noen korte dager i mai og ga et godt inntrykk.

- Netan er absolutt en spiller som vil kunne styrke stallen vår, forteller Peter Sørensen.

Spilt i Danmark

24-åringen er født i Walsall og startet sin profesjonelle karriere i moderklubben. Den venstrebeinte spilleren har også vært innom Dundee FC (Skottland), Corby Town (England), PAEEK (Kypros), Vestsjælland (Danmark), Boston United (England) og nå Stourbridge (England).

- Jeg kjenner ham fra hans tid i dansk fotball, forteller Peter Sørensen, som har flere spillere på sin ønskeliste.

Kontraktsfestet

- Har du fått signaler på at HamKam vil forsterke spillerstallen i sommer?

- Jeg forholder meg til det vi ble enige om da jeg skrev under for klubben, sier Sørensen og forklarer:

- I kontrakten min står det at stallen skal styrkes i sommer, sier Sørensen, som ikke ønsker å spekulere i om klubben velger noe annet enn det partene opprinnelig var enige om.

Bjerke eneste lokale

Etter det HA-sporten erfarer er det kun Moelvens Vegar Bjerke som er aktuell av de lokale spillerne.

- Dersom vi skal hente nye spillere, må de, fra dag én, gjøre troppen vår bedre. Vegar kjenner jeg fra min tid som spiller i klubben, og han kjenner klubben bedre enn de aller fleste, sier Sørensen, som likevel ikke vil bekrefte at et Bjerke-comeback er noe han ønsker.

Hemmat AS når ikke målet

For noen uker siden lovte styreleder i Hemmat AS, Audun Mathisen, å skaffe minst 500.000 kroner for å hente nye spillere.

Nå viser det seg at det målet ikke blir nådd.

- Jeg har ikke full oversikt, men jeg regner med vi klarer nytegninger til en verdi av 300.000 kroner, sier Mathisen og legger til at Hemmat AS også har en egenkapital på 90.000 kroner.

Totalt 400.000 kroner er neppe nok til at Sørensen kan sikre seg veldig mange nye spillere.

- Styret i HamKam skal ha et møte etter kampen mot Strømmen. Der vil vi starte jobben med å finne ut hvordan vi skal angripe høstsesongen, sier daglig leder Finn Jul Paulsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Aktuell: Vegar Bjerke er trolig den eneste lokale spilleren som er aktuell for HamKam.Foto: Håkon T. Kristiansen Original bildetekst:
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke