26. jun
NYE SPILLERE: Kevin Knappen, her avbildet under onsdagens treningsøkt, har fått beskjed om at det vil være rom for å hente nye spillere til laget denne sommeren. FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Vil ha økt konkurranse
Kevin Knappen har fått beskjed om at det finnes penger til å hente spillere i sommer. Nå er jakten på mulige forsterkninger i gang.

Publisert: 22.jun.2017 22:48
Oppdatert: 23.jun.2017 08:39

– Dersom vi finner de riktige typene så har klubben økonomiske midler til å hente inn nye spillere, er beskjeden fra Kai Kristiansen i HamKams sportslige utvalg.

Gjennom sitt kontaktnettverk går klubben bredt ut når de leter etter forsterkninger.

– Vi kikker både lokalt, nasjonalt og i Skandinavia når vi leter etter spillere, sier Kristiansen.

Ikke nødvendigvis én

Fra før av har trener Kevin Knappen bekreftet at klubben har vært på utkikk etter én ny spiller.

Nå antyder Kristiansen at det kan være åpning for å hente flere dersom klubben mener det er riktig.

– Vi har ikke sagt at vi nødvendigvis skal ha én, to eller tre nye. Det jobbes ut ifra at vi ser etter typer som passer klubben like mye personlig som sportslig. Vi vet ikke hvor mange vi eventuelt finner, og det kan også ende med at vi ikke henter noen, sier han, og presiserer:

– Vi har en god stall allerede, men en spillerstall har godt av å være dynamisk. Eventuelt nye spillere vil føre til økt konkurranse og det ville naturligvis vært positivt.

Trener Kevin Knappen er glad for at han blir gitt flere strenger å spille på inn mot høstsesongen.

– Utfordringene kommer

– Det å spille i HamKam skal ikke være noen hvilepute. Vi håper å få inn en spiller som kan gå rett inn og forsterke elleveren med en gang. Samtidig vil det holde de andre spillerne på tå og hev. Det er ikke slik at spilleren må bekle en spesiell posisjon eller ha en spesiell kvalitet. Vi leter bredt og så får vi se hvilke muligheter som dukker opp, sier Knappen.

Han legger til at det å utvikle spillere som allerede er i stallen, fremdeles er klubbens viktigste oppgave.

HamKam-treneren mener laget har vært heldige på skadefronten til nå denne sesongen.

Dersom noe uforutsett skulle oppstå, gjelder det å være best mulig rustet.

– Vi ser for oss en lang høst der det fort kan dukke opp utfordringer. Og HamKam som klubb er alltid på utkikk etter forsterkninger og å ha så bra lag som mulig, sier han.

Vil se sultne spillere

Søndag er det duket for toppkamp på Briskeby når HamKam skal bryne seg på Alta, som er én plass bak grønnbuksene med ett poeng mindre etter ti serierunder.

Knappen forventer en reaksjon fra spillerne sine etter å ha mistet to poeng på overtid mot Bærum forrige serierunde.

– Jeg vil se revansjelystne HamKam-spillere etter et bittert poengtap mot Bærum. Vi skal opptre med god struktur og tålmodighet. Derfor må vi også være truende i bearbeidingen.

Før trening fredag blir det videoanalyse av Alta, som til vanlig stiller i en 3-5-2-formasjon.

– Sannsynligvis kommer de til å være fornøyd med ett poeng i denne kampen, og spiller helt sikkert der etter. Det er et godt lag, men det er vi også.

– Jeg synes kampen fortjener stor interesse. Mye står på spill, og det må gjerne komme masse folk på Briskeby, sier Kevin Knappen, som med Nicholas Mickelson tilbake fra landslagssamling, stiller med fullt mannskap.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke