22. jul
 
Vil ha samme manus som i 2003
Skuespiller og HamKam-supporter Anders Baasmo Christiansen fokuserte på tre poeng og tabelltopp. Han synes mye ligner på det som skjedde i 2003-sesongen.

Publisert: 21.mai.2017 18:34
Oppdatert: 22.mai.2017 06:32

HamKam – KFUM 1–0.

Anders Baasmo Christiansen så sin andre HamKam-kamp for sesongen, og brydde seg ikke så mye om at det lugget litt, spesielt etter pause.

– Hva er det som kjennetegner et godt lag? Jo, de vinner 1–0 på en dårlig dag. Jeg husker 2003-sesongen med Ståle Solbakken. Da vant vi mange kamper med ett mål, sier den kjente skuespilleren.

I 2003 rykket HamKam opp i eliteserien.

HER kan du lese hvordan HAs sportsredaktør mener HamKam kan gjøres bedre.

– De imponerte ikke i denne kampen, men det ble tre poeng. Jeg så også kampen mot Kjelsås. Da ble det ett poeng, og de har holdt nullen i begge kampene jeg har sett så langt. Det handler om å bygge sten for sten, og jeg som så mange andre har lyst på opprykk denne sesongen. Nå må gutta se framover og tenke positivt, sier Baasmo Christiansen, og kikker bort på HamKam-trener Kevin Knappen.

Ble liggende lavt

HamKam-treneren ga spillerne klar beskjed om å glede seg over seieren.

– Rett etter kampen må de glede seg over seieren og tre poeng. Men selvfølgelig skal vi gå gjennom kampen, og se hva vi kan gjøre annerledes.

HamKam tok ledelsen etter at KFUM-keeper Orhan Simsek serverte ballen til Ivar Sollie Rønning. Da var det spilt 40 minutter.

– Vi har hatt en tendens til å slutte å spille i 2. omgangene. Vi ble liggende lavt etter pause mot KFUM, og det ønsker vi naturligvis ikke. Vi har nok rutine i laget til å takle at KFUM flyttet presset sitt høyere. Dessverre ble vi for unøyaktige, sier Knappen.

– Skal styre på Briskeby

– Heldigvis ble vi ikke straffet. De skapte faktisk mindre i 2. omgang enn før pause, sier Knappen.

Knappen mener det er positivt at de holdt nullen – igjen, men han er klar på en ting:

– På Briskeby er det vi som skal styre kampene. Vi burde gått for 2–0 i denne kampen.

Han er veldig godt fornøyd med at de ikke har tapt i serien på nesten ett år.

De andre resultatene gikk HamKams veg. Nå topper de tabellen – to poeng foran Alta og tre poeng foran Skeid.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke