25. jun
NYTT MØTE: Det blir et nytt møte mellom Anders Langset (bildet) og yngres og HamKam Fotball i dag. FOTO: Mattis Røhne
 
Yngres og elite møtes igjen i dag
Det blir et nytt møte mellom HamKam yngres og HamKam Fotball i dag, for å diskutere løsninger på krisen.

Publisert: 30.jun.2014 07:31
Oppdatert: 30.jun.2014 07:33

Det var i fredagens HA daglig leder i HamKam yngres, Anders Langset, signaliserte at yngres kan være villige til å bidra i den svært vanskelige situasjonen.

Avhengig av yngres-styret

Langset hadde ikke blitt informert i forkant av dramatikken som utspant seg på Briskeby torsdag, men fulgte livesendingen fra pressekonferansen på HATV.

- Vi har pratet sammen, og skal prate mer sammen mandag, sier Anders Langset.

Etter det HA-sporten erfarer har Langset vært i kontakt med styret i HamKam yngres.

Hvis HamKam yngres skal bidra, må naturlig nok styret stille seg bak, og alt tyder på at det må et ekstraordinært årsmøte til hvis yngres skal kunne fatte et vedtak om økonomisk støtte.

I fredagens HA fortalte den daglige lederen at HamKam yngres per 31. desember 2013 hadde en positiv egenkapital på en drøy million kroner.

- Kan være en partner

- Det er viktig å presisere at HamKam yngres uansett ikke sitter på den økonomiske nøkkelen her. Men vi kan være en partner for å få flere på banen. I den grad vi kan bistå med andre ting, kan vi være behjelpelige med det, sier Anders Langset.

Det var torsdag den dramatiske nyheten om HamKam Fotball kom. På pressekonferansen på Briskeby kom det fram at HamKam Fotball mangler 3,2 millioner kroner.

Budskapet var klart: Hvis det ikke kommer inn friske penger, eller signaler om penger på veg inn, innen i morgen klokken 12.00, vil styret melde oppbud.

I de 3,2 millionene ligger sviktende sponsorinntekter, sviktende publikumsinntekter, i tillegg til at det er budsjettert med kvalikplass på plasseringsbonusen fra Norges Fotballforbund.

Styremøte i går kveld

HA-sporten vet at det jobbes på flere fronter, og sent i går kveld var det telefonmøte for styret i HamKam Fotball.

- Styret har jobbet hele helga, og vil fortsette jobbinga mandag. Foreløpig er det ingen løsning, sier HamKams kommunikasjonsansvarlig Remo Sjonfjell.

Mye tyder på at det ligger an til ekstraordinært årsmøte hvis det ikke er på plass en løsning i morgen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke